NIJE SVEJEDNO Evo kako datum venčanja određuje tok vašeg braka! Dobro ćete zapitati kada pročitate OVO!

Prema rečima numerologa, datum izricanja sudbonosnog DA, kao i datum rođenja partnera mogu uveliko uticati na kvalitet bračnog života

Svadba, venčanje, dekoracija,
Foto: Shutterstock, ilustracija

Datum izricanja sudbonosnog DA nije nebitan - može odrediti tok bračnog života i uticati na budućnost bračnog para, tvrde numerolozi.

 

Venčanje

Sve odluke koje mladi parovi donose u vezi sa njihovim budućim, zajedničkim životom veoma su važne. To važi i za one, na prvi pogled nevažne detalje koji uveliko mogu uticati na kvalitet života. I, njihovi datumi rođenja nešto otkrivaju.

NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA AVGUST 2019. Izračunajte broj svoje SUDBINE i saznajte šta vas sve očekuje!

Svadba, venčanje, dekoracija,
Foto: Shutterstock, ilustracija

Tako osobe rođene 3, 12, 21. ili 30. veoma su strastvene i radoznale. Iako su požrtvovni i predani porodici, katkad ne vide ništa loše u nevernosti prema partneru.

 

Ljudi rođeni 1, 10, 19. ili 28. u mesecu vrlo su prjatni i sposobni da snažno i predano vole partnera. Skloni su menjanju simpatija, ali kad nađu trajnog partnera, vrlo su mu privrženi.

Rođeni 4, 13, 22. i 31. bilo kog meseca sjajno se slažu, a rođeni 2, 11, 20. i 29.vrlo su senzibilni i osećajni, pa im je psihološki aspekt veze neuporedivo važniji od seksa.

Odluka koja se odnosi na određivanje datuma venčanja takođe nije zanemariva. Numerolozi tvrde kako upravo datum koji mladenci izaberu za izricanje sudbonosnog DA može prilično odrediti tok njihovog budućeg bračnog života.

Saznajte kako da izračunate vaš KUĆNI broj koji otkriva sudbinu vašeg doma!

AUTOR: 24sata.hr/M.M. DATUM I VREME: 30.07.2019. 08:57 Da li kuća u kojoj živite ocrtava vašu ličnost? Da li je pogodna za vaspitavanje i odgajanje dece? Saznajte na osnovu kućnog broja Baš kao i ljudi, i kuća ima vibraciju određene energije, pozitivne ili negativne, koje se mogu odrediti po njenom kućnom broju, kažu numerolozi iz Velike Britanije.

Kako biste otkrili svoj numerološki broj, saberite cifre datuma venčanja. Tako ćete dobiti jednocifreni broj od jedan do devet. Ako ste u braku, ovaj vam rezultat, takođe, može biti koristan i dati vam uvid u vaš bračni život iz sasvim novog ugla.

Računanje: Seberite cifre datuma, odnosno dana, meseca i godine venčanja i sabirajte dalje dok ne dobijete jednocifreni broj.

Na primer, ako je datum 28. 5. 2005. (28+5+2005=2+8+2+0+0+5=22=2+2=4), vaš broj je četiri.

Svadba, venčanje, mladenci, torta
 Foto: Shutterstock

 

BONUS VIDEO:

Kako napraviti unikatnu masku za telefon

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi