PRONAŠLI STE NOVČIĆ NA ULICI? Dobro pogledajte CIFRU na njemu! Svaki broj ima posebno ZNAČENJE

Svi znamo da pronalazak novičića na ulici donosi sreću, ali to nije jedino verovanje.

Novac, pare, evri, sitnina
Foto: Shutterstock, ilustracija

Pronalaženje novca na ulici, pa makar to bila i kovanica, je povezano s duhovnošću. To pokazuje da ste cenjeni i među stanovnicima Zemlje, ali i u duhovnom svetu. To je jedan od načina javljanja anđela i duša.

Pronalazak novčića može biti poruka koju vam šalje neko blizak ko je preminuo. Novčićem kaže da vas voli i da ste mu vredni. OVDE pročitajte kako da sprečite da negativna energija uđe u vaš dom! 

 

Ali, to može biti i uteha od samog Boga koji kao da poručuje: ” Ne boj se, nisi sam, ja brinem o tebi”. Kinezi veruju da je pronalazak novca znak dobre sreće, a to verovanje proširilo se širom sveta.

Postoje dve stvari na koje trebate obratiti pažnju kada pronađete kovanicu:

1. O čemu ste u tom trenutku razmišljali – to može biti odgovor na vaše misli, ono što vas muči, na vaše dileme…

2. Je li na kovanici broj 1 ili broj 10.

Kovanica s brojem 1

Ovaj broj je povezan s novim početkom. To je znak novih ideja, ali može i nagoveštati uspeh, velika postignuće i napredak. Ako pronađete takav novčić, to pokazuje da vam anđeli i duše govore kako vas vode putem koji donosi uspeh i da ostanete pozitivni. Pogledajte OVDE u kom znaku se rađaju švaleri.

Kovanica s brojem 10

Ovaj broj predstavlja buđenje i znak je da trebate obratiti pažnju na neke stvari i verovati svojim instinktima te krenuti napred sa svojom odlukom. To, takođe, pokazuje da imate potporu duhovnog sveta i da će se sve rešiti kako treba.

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka
Foto: Shutterstock, ilustracija

Spisateljica Kimberli Ahri napisala je knjigu na temu duhovnog značenja pronalaska kovanicam u kojoj je, između ostalog, opisala svoja iskustva s pronalascima kovanica.

- Uvek nađem kovanice na najčudnijim mjestima. Čini mi se da se pojavljuju u vreme financijskih poteškoća, kada sam depresivna zbog nedostatka novca. Verujem da je pronalaženje novčića komunikacija s Božanskim – kaže.

Opisala je jedno takvo iskustvo:

- Pre nekoliko meseci sam bila u prodavnici i nisam imala puno gotovine. Stajala sam u redu i kopala po svojoj torbici ne bi li pronašla dovoljno novca da platim namirnice. Kada sam izašla iz dućana, rekla sam sama sebi kako sam sad potrošila poslednje novce na namirnice. Doslovno. Došla sam do automobila, otvorila suvozačeva vrata kako bi ubacila vrećice i videla da nešto svetluca u obližnjem žbunju pokraj parkirališta. Uzela sam novčić i zahvalila Bogu za to. Svaki put kad nađem kovanicu tumačim to kao njegovu poruku: “Ne brini o novcu i financijama. Ja ću brinuti o tvojim potrebama.” Pogledajte OVDE šta mesec rođenja otkriva o vašem seksualnom životu

Dinar Dinari Kovanice
Foto: Shutterstock

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi