Novac, pare, evri, sitnina
Shutterstock, ilustracija
Novac, pare, evri, sitnina

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Pronalaženje novca na ulici, pa makar to bila i kovanica, je povezano s duhovnošću. To pokazuje da ste cenjeni i među stanovnicima Zemlje, ali i u duhovnom svetu. To je jedan od načina javljanja anđela i duša.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ali, to može biti i uteha od samog Boga koji kao da poručuje: ” Ne boj se, nisi sam, ja brinem o tebi”. Kinezi veruju da je pronalazak novca znak dobre sreće, a to verovanje proširilo se širom sveta.

Postoje dve stvari na koje trebate obratiti pažnju kada pronađete kovanicu:

1. O čemu ste u tom trenutku razmišljali – to može biti odgovor na vaše misli, ono što vas muči, na vaše dileme…

2. Je li na kovanici broj 1 ili broj 10.

Kovanica s brojem 1

Kovanica s brojem 10

Ovaj broj predstavlja buđenje i znak je da trebate obratiti pažnju na neke stvari i verovati svojim instinktima te krenuti napred sa svojom odlukom. To, takođe, pokazuje da imate potporu duhovnog sveta i da će se sve rešiti kako treba.

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Spisateljica Kimberli Ahri napisala je knjigu na temu duhovnog značenja pronalaska kovanicam u kojoj je, između ostalog, opisala svoja iskustva s pronalascima kovanica.

- Uvek nađem kovanice na najčudnijim mjestima. Čini mi se da se pojavljuju u vreme financijskih poteškoća, kada sam depresivna zbog nedostatka novca. Verujem da je pronalaženje novčića komunikacija s Božanskim – kaže.

Opisala je jedno takvo iskustvo:

Dinar Dinari Kovanice

Shutterstock

Foto: Shutterstock