Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, poruke, dopisivanje
Shutterstock, ilustracija
Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, poruke, dopisivanje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Postoji niz ađeoskih brojeva i kada se pojave stvaraju određene energetske frekvencije i otvaraju vrata do neke nove dimenzije, odnosno šalju poruke našeg srca direktno ka Univerzumu.

PROČITAJTE JOŠ:

Tako se 2.2. 2019. godine spajaju dve dvojke i čine magičan niz 2-2 koji simbolizuje apsolutni balans. U numerologiji dvojka predstavlja broj uspeha, moći, motivacije i napredovanja, pa se veruje da na ovaj dan treba što više da sanjate i razmišljate o svojim željama, jer će se tako lako ostvariti.

Osetićete talas kreativne energije i novih ideja, a razvijen entuzijazam stvora potrebu da pomažete drugima i tako kreirate dobru karmu.

Kada se spoje dve dvojke, nastaje apsolutna harmonija, zato je to idealno vreme da razmislite i poradite na duhovnom usavršavanju. Mnogi će danas shvatiti da je sve materijalno prolazno i da ne vredi očajavati zbog materijalnih stvari koje sebi ne možemo da priuštimo. Važno je da očistimo energiju iznutra, stvorimo svoj put ka višim idealima i bez straha možemo duboko da udahnemo i prepustimo se vetrovima života.

Devojka, žena, srećna, nasmejana, osmeh

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Pojačava se intuicija, a na videlo izlaze mračne osobine osoba u koje ste verovali, ali to vas neće rastužiti, već shvatate da ste u životu naučili još jednu lekciju i oslobodili se iz lanaca iluzija. Slušajte svoje unutrašnje biće, ono zna kada treba da odustanete, a kada da se aktivirate.

Niz brojeva 2-2 simbolizuje romantičnu energiju koja osvaja dušu, ali neće biti tako vidljiva i lako dosežna. Dok vlada energija magične dvojke, budite spremni da se menjate zarad ljubavi, otvorite srce i približite se srodnoj duši.

Univerzum će uvek biti uz vas!