SVETI NIZ 11 11 ISPUNJAVA SVE ŽELJE Danas je dan pun energije! Evo kako da je iskoristite za ostvarenje svojih snova!

Magija je svuka oko nas!

Numerologija, brojevi, astrologija, zodijak, astro
 Foto: Shutterstock, ilustracija

Numerologija tvrdi da je broj 11 veza između smrtnog i besmrtnog, master broj koji nam otvara vrata neba, piše Lovesensa. Otud i verovanje da se upravo u 11.11 na dan 11. 11. otvara nebo da vam ispuni želje!

 

Pročitajte još

Pripremite se za ovaj trenutak ritualom slobodnog pisanja. Posvetite se mislima o onome što vam donosi radost, onome što biste želeli da vam život donese u budućnosti. Ideja je da pišete ne razmišljajući o sklopu rečenica, ne dižući olovku s papira, dozvolite sebi da beležite baš sve što vam pokreće misli u tom trenutku.

Kad protekne 11 minuta u slobodnom pisanju, pogledajte svoj zapis i naročito se posvetite onim rečima koje ukazuju na to kakva osećanja se u vama bude. Odaberite 3 reči koje na najbolji način izražavaju vaše najjače emocije u sadašnjem trenutku. Zapišite ih na novom papiru. Osetite kako vas te emocije preplavljuju.

TROJKAMA ZAGARANTOVAN NAPREDAK U NAUCI, OVOM BROJU U UMETNOSTI Svako je unapred predodređen za uspeh! Saznajte uz pomoć koje profesije ćete se vi obogatiti!

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen
Foto: Shutterstock, ilustracija

Dajte sebi dozvolu da osećate te emocije. Izrazite tu dozvolu u mislima ili naglas rečima: "Dajem sebi dozvolu da osećam... Dozvoljavam toj divnoj energiji da uđe u moj život." Ponavljajte tu rečenicu držeći jednu ruku na srcu.

Sada zatvorite oči i zamislite kako će vaš život izgledati kad ta divna energija uđe u njega. Zamislite sebe kako postižete ono što želite, kako vas ispunjavaju radost i sreća. Zadržite se u toj vizuelizaciji 11 minuta. Ako želite, umesto tako duge vizuelizacije, vratite se na slobodno pisanje.

 

Na kraju, napišite svoju jasnu nameru onoga što želite da manifestujete u svom životu. Upravo to je najjasnija želja koju ćete poslati Univerzumu.

Tekst: K. Ivanović

Sve o numerološkom broju 6! Kažu da nemaju sreće, a ovo je razlog zašto im ništa ne ide od ruke!

AUTOR: SlovoPres/M.M. DATUM I VREME: 16.10.2019. 14:11 Nije im lako... Foto: Shutterstock, ilustracija Lični broj je ono što čini čovekovu suštinu, kakav je iznutra, delimično fizički izgled i ponašanje, i na kraju, specifične životne situacije koje određeni brojevi privlače. On se dobija zbrajanjem cifara datuma rođenja i svođenja na jednu cifru, na primer: 15.

 

BONUS VIDEO:

Počela je paklena godina četvorke! Spremite se za mučne promene!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi