BLAGO DAMAMA KOJE "UPECAJU" OSMICU Broj njegovog imena otkriva kakav je u krevetu!

Saberite "dva i dva" i saznaćete kakvog muškarca imate pored sebe. Uzmite papir i olovku i bacite se na računicu. Svakom samoglasniku u imenu muškarca (dakle slovima A, E, I, O, U) dodelite određeni broj i saberite.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

Tako ćete, navodno, već prilikom upoznavanja moći da otkrijete sa kakvim muškarcem imate posla. Ukoliko dobijete dvocifreni broj, saberite njegove cifre, tako da dobijete jednocifreni.

A-1

E-5

I-9

O-6

U-3

 

1.
On je prilično spretan u krevetu – ali samo kada je raspoložen i kada zaista želi seks. Nažalost, to nije baš često slučaj. "Umoran sam", "Imao sam naporan dan na poslu", "Ne mogu sada ništa da radim" su rečenice koje će često izgovoriti. Oko njega ćete zaista morati da se potrudite, sve dok konačno ne pristane na seks. A kada se to napokon dogodi, biće izuzetno nežan i strastveni ljubavnik.

OVAJ BROJ OTKRIVA BUDUĆNOST Saznajte vašu sudbinsku kartu! Da li imate brak iz interesa, imate li para i pravu ljubav!

2.
Za ovog muškarca nikako ne bismo smeli da tvrdimo da je savršen ljubavnik. Naime, on mu "nije ni do malog prsta". Ovaj muškarac je dosadan, on je samo bleda senka ljubavnika kakvog bi svaka žena volela da ima pored sebe. On voli da se hvali svojim "poduhvatima" iako su to sve samo obične laži. Ako bi se više posvetio sebi, možda bi tada saznao šta je strast i želja. Zato mu pomozite da bolje upozna sebe.

NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA AVGUST 2019. Izračunajte broj svoje SUDBINE i saznajte šta vas sve očekuje!

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Foto: Shutterstock, ilustracija

3.

Ovaj muškarac obožava seks, i to onaj žestok. Ali, pri tom obraća pažnju i na želje svoje partnerke. Pobrinuće se za romantičnu atmosferu i posvetiće dovoljno vremena ženi sa kojom je. Ipak, ovakvo njegovo ponašanje ne deluje nimalo spontano. Posle nekoliko nedelja provedenih sa njim imaćete osećaj da je sve unapred isplanirao i – ubrzo će vam dosaditi sve to. Stoga vam preporučujemo sledeću taktiku: iznenadite ga i učinite sve da se dosada ne bi uvukla u vaš ljubavni život.

IZBEGNITE POGREŠNE PARTNERE Saznajte da li je ON onaj PRAVI za vas uz pomoć numerologije!

4.
Sa ovim muškarcem možete da doživite predivan seks – ali samo ukoliko imate ista interesovanja i želje kao i on. On ga se nikada ne odriče, čak će se pretvarati da mu nešto prija iako nije tako. To ipak ne znači da voli igre, već da mu možda više prija masaža ili određene poze. A ako se to vama ne dopada – nadrljali ste.

BLAGO VAMA AKO STE JEDNI OD NJIH Avanturisti koji uzimaju sve što ima život ponudi! Numerološki broj 5 i sva verovanja vezana za njega!

5.
Ovde je reč o jednom izuzetno šarmantnom muškarcu. On zna vaše tajne želje i ume da vas dovede do ludila samo jednim dodirom. Ponekad je i pogled dovoljan da bi vas usrećio. Ipak, nikako ne smete da ga pitate gde i kada je naučio te "cake" – to može da ga povredi.

 

6.
Iza ovog broja krije se sledeća poruka: on voli seks, ali u sebi nosi i nešto "životinjsko". Broj 6 je đavolji broj. Kada se opusti, nećete moći da ga obuzdate. Možda vam se upravo to dopada? Odlično! Ukoliko želite da doživite neverovatnu sreću, osetite intenzivna osećanja i strast, sigurno se od ovog muškarca nećete odvajati.

UVEK BIRATE POGREŠNE PARTNERE? Numerologija otkriva kako da izbegnete loše veze uz pomoć BROJEVA!

seks, afera, prevara,
Foto: Shutterstock, ilustracija

7.

Nijedan muškarac neće pokazati više saosećanja od ovoga. On ume da sasluša svog sagovornika, veoma je pažljiv i vrlo nežan ljubavnik. Voli da sluša laganu i romantičnu muziku i da uživa u "svim čulima". Da li je to zaista muškarac? Da! Ukoliko vam se upravo to dopada, prepustite mu se i zaboravite na sve oko sebe.

STO POSTO TAČNO Saznajte šta poslednji broj godine rođenja otkriva o vama!

8.
Osam je broj beskonačnosti, a vi ste "upecali" muškarca koji ne zna kada je dosta. On uvek želi seks, i to intenzivan. Zaista će vam biti divno ako ste i vi takvi. U suprotnom ćete morati da ga obuzdate i da zadovoljite njegova čula na neki drugi način. Zašto da ne?! Sve to samo će da probudi njegovu strastvenost. San mnogih žena upravo je da budu sa ovakvim muškarcem.

ALO ANALIZA Samo jedan broj u vašem numerološkom kodu otkriva da li ćete biti BOGATI! Evo kako da ga izračunate

Seks, par, flert, strast, muvanje
 Foto: Shutterstock, ilustracija

9.

Broj devet simbolizuje razuzdanost i "divljinu". A kada ovaj muškarac demonstrira svoju strast, imaćete osećaj da ste dospeli u sasvim drugi svet. Njemu je seks u krvi, a umetnost zavođenja njegovo drugo ime. Jedini problem je taj što mu ništa drugo nije na pameti.

Kineska numerologija do detalja OTKRIVA šta vas sve čeka u 2019!

Nepogrešive prognoze drevnih numerologa. Sistem kretanja Ki energija razradila jedrevna kineska kultura i uobličila ga u numerološko-astrološki sistem energija Devet zvezda. Prema njemu je nadolazeća solarna godina u Ki poziciji broja devet. NUMEROLOŠKI HOROSKOP OTKRIVA Idealna godina za KREATIVCE ali razmislite ko su vam PRIJATELJI! Godina TROJKI nosi velike MOGUĆNOSTI!

 

BONUS VIDEO:

Rada Manojlović se UDAJE! Otkrivamo tačan datum i KO je njen izabranik!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi