SUBOTOM SE RAĐAJU JAKE ŽENE, A NAJOSETLJIVIJE OVIH DANA! Brižna, ambiciozna, tiha... Šta dan kada si rođena govori o tebi?

Uverite se i same.

Devojka, moda, sreća
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ponedeljak

Ako si rođena u ponedeljak, pomalo si osetljiva i emocionalna. Porodični si si tip, ali si i definitivno "mama" svojim prijateljima. Dok pokušavaš dati sve od sebe da svako živi svoj najsrećniji i najzdraviji život, znaš da postoji tek malo toga što možeš kontrolisati. Znaš da ni tebi, a pogotovo najbližima neće pomoći stalno mešanje, tako da si ipak svesna kad se trebaš malo skloniti i pustiti ih da žive svoje živote.

Utorak

Ako si rođena u utorak, to znači da si prilično energična. Ti samo ideš i ideš i ideš… Zapravo tebe ne može ništa zaustaviti, jer za "opake" nema odmora. Nisi doslovno opaka, ali nećeš prespavati pola života ili uludo trošiti dane. Postavila si si mnogo ciljeva, a zahvaljujući svojoj radnoj etici ostvaruješ ih brže od većine. Ali, kad stvari ne idu kako je planirano, tvoja nestrpljivost podiže svoju ružnu glavu.

Devojka, srećna, nasmejana, osmeh
Foto: Shutterstock

Sreda

Osobe rođene u sredu izuzetno su znatiželjne. Postavljaš mnogo pitanja, jer samo želiš znati zašto je sve tako. Ništa te neće zaustaviti u potrazi za znanjem - ništa. Prilično si prilagodljiva osoba, uvek u stanju razgovarati sa svakim koga sretneš. Možda si ponekad plašljiva, ali nadoknadićeš to svojom sposobnošću brzog učenja.

Četvrtak

Optimista si. Uvek se prema ljudima odnosiš onako kako želiš da i tebe tretiraju, zbog čega imaš mnogo prijatelja. Skoro svi te vole kad te drugi put sretnu. Takođe si veliki vođa, jer tačno znaš šta treba da se radi kada nastane neki problem. Tvoje se upute uvek traže. Budući da ti često brzo sve dosadi, uvek putuješ u udaljena mesta. Ne drži te mesto.

Petak

Budući da si rođena u petak, poznata si po svojim kreativnim veštinama. Koji god medij izabrala, majstorski ga svladaš. Niko nije umetnički nastrojeniji od tebe, to je sigurno. Oduševljena si ljubavlju i lepotom, tako da u svakom trenutku moraš biti time okružena u svom životu. Nemaš problema s odlaskom na spa-dan ili s kupovinom luksuzne torbice. Materijalna zadovoljstva su tvoja slabost. Jako te brine što drugi misle o tebi pa se uvek trudiš da im udovoljiš.

Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena
Foto: Shutterstock, ilustracija

Subota

Ako si rođena u subotu, znači da si odgovorna i ozbiljna. Tvoje veštine upravljanja vremenom su neusporedive. To te čini pomalo perfekcionisticom, ali se uvek pridržavaš svojih visokih standarda. Sigurna si u sebe i nikada te previše ne brine ono što drugi misle o tebi. Jedini problem je što drugi nisu takvi. To je razlog zašto se suočavaš s poteškoćama kad se radi o poverenju prema drugima. Pozitivna si i velikodušna.

Nedelja

Pozitivna si i velikodušna, uvek spremna pomoći onima u potrebi. Sve što želiš jeste da svi budu srećni. Pošto si često okružena drugima, a najviše voliš provesti neko vreme sama. Potpuno si nezavisna. Nemaš problema sama raditi razne stvari ako su tvoja tri prijatelja zauzeta drugim stvarima.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi