Devojka, moda, sreća
Shutterstock, ilustracija
Devojka, moda, sreća

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ponedeljak

PROČITAJTE JOŠ:

Utorak

Devojka, srećna, nasmejana, osmeh

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Sreda

Osobe rođene u sredu izuzetno su znatiželjne. Postavljaš mnogo pitanja, jer samo želiš znati zašto je sve tako. Ništa te neće zaustaviti u potrazi za znanjem - ništa. Prilično si prilagodljiva osoba, uvek u stanju razgovarati sa svakim koga sretneš. Možda si ponekad plašljiva, ali nadoknadićeš to svojom sposobnošću brzog učenja.

Četvrtak

Optimista si. Uvek se prema ljudima odnosiš onako kako želiš da i tebe tretiraju, zbog čega imaš mnogo prijatelja. Skoro svi te vole kad te drugi put sretnu. Takođe si veliki vođa, jer tačno znaš šta treba da se radi kada nastane neki problem. Tvoje se upute uvek traže. Budući da ti često brzo sve dosadi, uvek putuješ u udaljena mesta. Ne drži te mesto.

Petak

Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Subota

Ako si rođena u subotu, znači da si odgovorna i ozbiljna. Tvoje veštine upravljanja vremenom su neusporedive. To te čini pomalo perfekcionisticom, ali se uvek pridržavaš svojih visokih standarda. Sigurna si u sebe i nikada te previše ne brine ono što drugi misle o tebi. Jedini problem je što drugi nisu takvi. To je razlog zašto se suočavaš s poteškoćama kad se radi o poverenju prema drugima. Pozitivna si i velikodušna.

Nedelja

Pozitivna si i velikodušna, uvek spremna pomoći onima u potrebi. Sve što želiš jeste da svi budu srećni. Pošto si često okružena drugima, a najviše voliš provesti neko vreme sama. Potpuno si nezavisna. Nemaš problema sama raditi razne stvari ako su tvoja tri prijatelja zauzeta drugim stvarima.