novac, novčići, pare, biljka
shutterstock
novac, novčići, pare, biljka

shutterstock

Foto: shutterstock

Ovaj broj pokazuje koje ćete sve prilike za napredovanje imati u životu. Takođe, iz tog se broja mogu saznati i koji su vaši talenti i u kojim sferama ćete imati najviše uspeha.

Bioritamski broj dobija se sabiranjem svih brojeva dana i meseca rođenja (bez godine rođenja), a broj koji se dobije kao rezultat treba sabiranjem svesti na jednu brojku.

Evo primera kako ćete izračunati bioritamski broj:

Ako ste rođeni recimo 14. avgust vaš bioritamski broj je 1 +4 + 8 = 13, a to je 1 +3 = 4. Dakle bioritamski broj je 4.

žena, moć

shutterstock

Foto: shutterstock

Jedinice

Većina vas srećna je što se novca tiče. Imate izražen potrošački mentalitet i razmetljivost, ali ne vidite to. Lepo je videti vaš entuzijazam za zaradu i potrošnju. Bez obzira na okruženje nećete imati puno novca u štednji. Međutim, nema šanse da uverite okruženje da niste bogati, ne veruju vam.

Nemojte igrati igre na sreću, možete izgubiti. Ne uzimajte u ruke tuđi novac i ne radite s njim jer možete napraviti propust.

Dvojke

Imate letargičnu psiho-fizičku konstituciju, niti volite niti podnosite težak umni i fizički rad. Nemate živce da se nosite sa stresom koji je povezan s novcem i gužvom, uopšte sa ubrzanim, ludim tempom života. Zbog povlačenja i nedostatka riskiranja i hrabrosti, novac slabije dolazi.

Lek je u bavljenju umetnošću, odnosno unovčavanjem vaše mašte. Svaka vrsta maštovite umetnosti, koja dolazi iz vašeg srca, može tokom čitavog života doneti lepu zaradu.

Ne ulazite u poslovna partnerstva jer vam to ne leži. Novac možete zarađivati od knjigovođstvenih poslova, statističkih istraživanja, analiza istraživanja o hrani, metodama distribucije proizvoda …

Najmanje ćete se umarati ako radite dva paralelna posla, koristeći veliku kreativnost, za svoju dodatnu zaradu.

novac, bogatstvo, zarada

shutterstock

Foto: shutterstock

Trojke

Srećna ste osoba po pitanju novca. Većina ga ima dosta, taman toliko da ostvari sve svoje potrebe i želje. Ako budete ambiciozni, dobićete priliku za zauzimanje vrlo visokih položaja koji donose dosta novca.

Mnogi od vas su rođeni vođe, ali na žalost, toga uopšte nisu svesni. Međutim, ako je vaš smisao za vođu dobro razvijen, to je uvek vodeća pozicija. Dobar ste vođa koji nije mnogo napadan, a pritom ima mnogo entuzijazma, kako za sebe tako i za druge. Uz to vam sledi i komfor i povlastice.

Jedna od karakteristika vezana za trojke, je da strašno brzo izlazite iz puberteta i siromaštva, kao i svi koji su neparan broj ili vatreni znak.

Četvorke

Obično ste vrlo situirani, međutim, kod vas postoji neka vrsta kašnjenja s novcem, a i problemi vezani s vašim poslovnim potezima. Uglavnom nećete imati gomile novca, osim ako niste genije. Međutim, uvek ćete odavati izgled imućnosti oko sebe.

Posedujete razvijen potrošački mentalitet, većina od vas lako troši novac, a ako živite u zemlji s dobrim životnim standardom, imaćete lepu kuću.

Pravi prosperitet sledi vam tek nakon 40. godine života.

sreća

shutterstock

Foto: shutterstock

Petice

Vaš broj je broj poslovnosti, putovanja, brzine, biznisa, novca. Vas očekuje veliko obilje; novčano i materijalno pa i veliko bogatstvo.

Novac vam dolazi lako, ali drage moje petice, isto tako i odlazi.

Šestice

Vi ste prilično zanimljiv broj, jer vas novac ne privlači, a još manje vas privlači njegovo gomilanje. Jedino do čega vam je stalo i za što vam treba novac jeste da zadovoljite svoje potrebe i ispunite sebi želje.

Vi novac trošite vrlo rado na ono što vas privlači.

Da bi ste pokrenuli tokove novca, radite na svojoj snalažljivosti, trudite se da imate makar minimalnu udobnost, verujte u sreću i koristite priliku.

Drvo, novac, bogatstvo

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Sedmice

Kao i sve u vašem životu i ovde su brojne promene po pitanju tokova novca i njegovog posjedovanja. Te turbulencije vam smetaju da se do kraja ostvarite.

Međutim, broj sedam je najmističniji broj od svih, pa može doneti novac ako vam je profesija mistična ili ste talentirani u tom pravcu. U tom slučaju stičete bogatstvo i komfor.

Osmice

Vi ste osobe kojima kasni sve u životu pa se to odnosi i na novac.

To znači da vam solidno i stabilno finansijsko stanje predstoji u kasnijem razdoblju života.Većina mora raditi teško i puno i ništa ne pada s neba. Vrlo je važno da se klonite svega što nosi broj 8 u životu i financijama, jer ćete biti još više usporeni. Najbolje se držati broja 3, 5, 7 u vezi novca.

Devetke

Za vas se slobodno može reći da imate sreće s novcem. Imate tokom života mnogo novca i više komfora nego većina prosečnih ljudi koji vas okružuju.

devojka, drugarice, prijateljice, ogovaranje, sreća

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija