oko, treptanje oka, žmirkanje, sreća
Shutterstock, ilustracija
Numerologija, astrologa, horoskop

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Petice su veoma društvene osobe koje uživaju u društvu zabavnih i srdačnih ljudi, nasuprot ozbiljnim filozofskim razgovorima. Prosečan pripadnik ovog broja običnio ne brine za sutra i uživa u trenutku. Kako god nekome od njih smeh bio izbor, mnogi pripadnici ovog broja su okupirani pronalaženjem smisla života.

PROČITAJTE I:

 

Osobe rođene pod numerološkim brojem pet su obično veoma raznovrsne i progresivne. Sloboda i nezavisnost su od najvećeg značaja. Kao petica, želećete da koračate kroz život potpuno nekontrolisano i mrzećete rutinu. Vaša potreba za podsticajem i avanturom neće tolerisati ponavljanje i dosadan posao. Ključne kvaliteti ovih osoba su društvenost, ekspanzivnost, vizionarski duh, avanturizam, konstruktivna upotreba slobode.

KUPAĆI, MORE, DEVOJKE, MODELI

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Uobičajeno je da petice budu višestruko talentovane, ipak postoji mogućnost da u stvari budu u konfuziji što se svega toga tiče. U tom slučaju biće potrebno planiranje svega kako bi se mogli izraziti na pravi način i postaviti i dostići ciljeve.. Nećete imati problema da motivišete druge ljude kao odličan govornik, međutim poštovanje rokova nije prioritet za Vas. To bi Vas suviše ograničilo.

Psihička ili fizička manifestacija avanture je neizbežna za peticu. Istraživanje i hrabrost da ode tamo gde niko pre nije bio, razoružaće Vas tako da će otpor gotovo biti nemoguć. Avanture kao sto su putovanja ili planinarenja mogu da budu jedan od Vaših izbora za popunjavanje dosadnih dana i razbijanja rutine.

Životna preokupacija osoba rođenih pod numerološkim brojem pet je da iskuse sve što život može da im da. Živeti život punim plućima i sa puno osećaja može biti sve što je potrebno, naravno uz nekoliko izuzetaka.

PREPORUČUJEMO:

 

Preuzimanje odgovornosti za finansije i kuću može biti izazov za neke osobe rođene pod numerološkim brojem pet. Rad mora biti stimulativan i produktivan. Ako postane suviše samo-fokusiran, popustljivost i naizgled apatičan odnos prema drugima može da se pojavi. Postati samodovoljan i nepouzdan takođe može da se desi. Ravnoteža je ključ za osobe rođene pod numerološkim brojem pet. Planiranje avanture samo za svoju dušu, a imajući u vidu obaveze doneće najviše zadovoljstva.

Novac, devojka, briga, sreća, žena

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva kako da izračunate da li ćete biti bogati