IMATE PRAVO NA JEDNU ŽELJU Ako ovo vidite na satu, ODMAH zamislite želju: Univerzum se otvara svakog dana u OVO VREME!

Sve što zamislite u tih 60 sekundi ubrzo ostvariti!

sat, buđenje, alarm, budilnik
Foto: Shutterstock

Svakog dana imate šansu da zamislite želju koja će direktno doći do Univerzuma, ali treba pažljivo da odredite vreme i neka to bude u čudesnoj zlatnoj minuti.

U određeno vreme svakog dana postoji zlatna minuta i veruje se da će se sve što zamislite u tih 60 sekundi ubrzo ostvariti.

Prema verovanju u zlatnoj minuti se pojačavaju spiritualne moći, otvara se prostor za komunikaciju sa Univerzumom i svemir jače čuje naše molitve i tajne želje.

U ovom periodu zakon privlačenja je najefikasniji, zato dobro razmislite pre nego što zamislite želju.

Sat vreme odbrojavanje
Foto: Profimedia

Zlatna minuta se računa na vrlo specifičan način, odnosno prema trenutnom datumu i mesecu. Dan u datumu predstavlja sate, a redni broj meseca minute. Ovaj slučaj se razlikuje samo za periode u mesecu od 25. do 31.

Na primer, 16. januara zlatna minuta je u 16:01 popodne i u 04:01 ujutru, a 19. marta zlatna minuta je u 19:03 i u 07:03 ujutru.

Zlatna minuta se za period od 25. do 31. u mesecu računa prema obrnutom principu, tako što dan u mesecu predstavlja minute, a redni broj meseca sate. Na primer, 25. januara zlatna minuta je u 01:25 i u 13:25, dok je 30. aprila zlatna minuta u 04:30 ili 16:30 popodne.

Žena, devojka, nebo, želja
Foto: Shutterstock

U zlatnoj minuti imate pravo samo na jednu želju, ali treba da je zamislite otvorenog srca i treba da bude iskrena i precizno definisana.

Svakog dana imate šansu da vizualizujete svoje snove i pošaljete Univerzumu pravu poruku svog srca, a verujemo da će vam se dobre želje ostvariti u nizu, jedna za drugom.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi