Numerologija, brojevi, astrologija, zodijak, astro
Shutterstock, ilustracija
Numerologija, astrologa, horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ako verujete u numerologiju, a često viđate baš sledeće kombinacije brojeva, najverovatnije univerzum pokušava da vam prenese važnu poruku.

11:11

Broj 1 je povezan sa novim počecima, nezavisnošću i ambicijom. A kada se pojavi u formi 11:11 ili 1111, moć jedinice je dodatno pojačana i označava veoma pozitivne događaje u vašem životu.

PROČITAJTE I:

Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Ako često viđate niz jedinica to znači da obavezno treba da ostvarite ideje i planove o kojima ste već razmišljali. Uz to budite nasmejani i darežljivi i uspeh vam je zagarantovan.

9:11

Ako često viđate, recimo na satu, 9:11 ili 911, to znači da je pred vama put koji će vam preokrenuti život. Devet je važan broj u duhovnim zakonima, a označava i kraj, odnosno zaključak. Zato često viđanje ove kombinacije sugeriše da iz nečeg starog morate da napravite novo. Zapitajte se od čega morate da se sklonite, i gde treba da se sklonite. Imajte na umu da uvek dobijate onoliko koliko dajete, pa kad vidite ovu kombinaciju, ako već ne volontirate i ne pomažete, krenite sa tim, i uskoro će vam se ukazati prilike o kojima sanjate.

Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

21:21

U ovoj kombinaciji preklapaju se energije brojeva 1 i 2. Dok 1 ukazuje na novi početak i uspeh, broj 2 označava balans, harmoniju i ispunjenje. Kada često viđate njihovu kombinaciju to znači da ste na putu samootkrivanja i na važnom životnom raskršću. Ova kombinacija je i podsetnik da biste morali da budete zahvalni za sve lepe stvari koje vam se već sada dešavaju. Budite zahvalni i dobri, i univerzum će vam vraćati istom merom.

PROČITATE JOŠ I: