horoskop, priroda,sreća
shutterstock
horoskop, priroda,sreća

shutterstock

Foto: shutterstock

Dolazi nam mesec pravog proleća, i moglo bi nam krenuti nabolje... U državi se ipak nešto pozitivno događa, jer - počeli su da rade neki lokali i prodavnice, pa će i prihodi dolaziti.

Jedinica

Pratiće vas broj 2. On donosi manje troškove, manji priliv novca, ali vas i upozorava da čuvate novčanike. Nemojte trošiti na nepotrebne stvari. Vi ste analitični, i imate izražen osećaj da nešto predvidite, ali i da se "raspete". Zato u ovom mesecu sudbe - pustite da vreme radi za vas i ne trošite energiju u prazno. Dete ste Sunca, pa sam sigurna da vam ovaj mesec ne može previše biti loš.

Kako se računa?
Bioritamski broj dobija se tako što saberete brojeve svog datuma rođenja (ne i godine!) i svedete to na prost broj. Recimo, ako ste rođeni 11. 3. 1978. godine, vaš bioritamski broj je 5 (1+1+3=5).

Dvojka

Bićete pod uticajem broja tri, i zato će vas pratiti emocije. Nemojte biti impulsivni, nađite u sebi smirenost kako biste bili zadovoljniji kada ovaj period prođe. Volite da radite ono što želite, kolekcionari ste, i u svakom trenutku sebi dajete za pravo da - što želite - to morate i imati. U ovom trenutku trebalo bi da se obuzdate i da sačekate bolje vreme.

Trojka

Kad uđete u period vladavine broja 4, povedite računa o zdravlju. Dobro bi bilo da budete radno angažovaniji. Možda će neko od vas dobiti posao, neko ga izgubiti, a ako se to baš vama desi - čuvajte zdravlje. Pošto ste po prirodi veoma osećajni, i često mislite o drugima više nego o sebi, učinite da ovog meseca malo više volite sebe same.

Četvorka

Mogli biste otići na put, jer vam petica to donosi. Potreban vam je odmor, pa makar bio i negde u našoj zemlji. Naravno, sve zavisi od materijalnih mogućnosti, jer su mnogi prošli kroz težak period, kada su prihodi bili umanjeni. U svakom slučaju, iskoristite ovaj mesec da se malo opustite.

Petica

Vi, nemirne duše, imaćete previše obaveza vezano za porodicu.

Možda i nije tako loše da se malo više družite sa dragim osobama, jer nedostaju nam zagrljaji, roštilj, razgovor, zajednički ručkovi, sve što smo zanemarili iz straha da nekog ne zarazimo ili da nas neko ne bi zarazio. Mnogo je ljudi duhovno palo i ne može da se podigne. Ali, vi ste deca neba, "mesto vas ne drži" pa umete da se lako prilagodite svakom trenutku.

Šestica

Čuvajte nerve, zbog broja sedam. Stalno će vas neko nervirati. Nađite neku svoju zabavu i klonite se izazova. Šetajte, čitajte, radite nešto po kući, bavite se ručnim radom ili kuvanjem. Samo tako će se vratiti mir duši. Jer, u suprotnom, teško onome ko vam se ispreči na putu, i dovede do toga da kažete nešto zbog čega biste se kasnije kajali.

Sedmica

Evo nekoga ko bi trebalo da bude smiren, zbog broja 8, koji donosi malu sreću i period kada se možete više odmarati. Vi to zaslužujete, jer ste stalno pod nekim pritiscima. Vama je dato rođenjem da možete biti umetnici na svim poljima, veoma pozitivne osobe, ali, nisu sve "sedmice" iste. Neko od vas bi mogao biti i naprasit, sklon opijatima i veoma svadljiv. Zato, radite na sebi.

Osmica

Predstoji vam da napravite "veliko spremanje", zahvaljujući vladavini devetke. Kada ste pod takvim uticajem, znajte da je krajnje vreme da iz svog života izbacite ono što vam smeta. Pokrenite se, jer samo tako će se i druge stvari realizovati. Ako ostanete pasivni, nište se neće menjati, a sve staro ostaje isto. Pozovite svog anđela da vam pomogne.

Devetka

Jedinica će vas pratiti, i daće vam snage da započnete nešto novo i kvalitetnije. Uporni ste, i možete očekivati boljitak kad su finansije u pitanju. Stara duša ima mogućnosti da prepozna prave vrednosti i da to realizuje. Zato, nemojte dopustiti da se ova jaka energija raspline, a da vi ništa ne preduzmete. Oslušnite sebe i svoje želje da možete poraditi na promeni koja bi bila najbolja za vas.