SREĆA ĆE VAS PRATITI NA SVAKOM KORAKU Evo zbog čega je 10. 10. magičan dan - očekuju se tri važna događaja
Foto: Shutterstock

Usvakom mesecu imamo datum ogledala, a u oktobru to je 10.10 - dan kada nas očekuju tri važna događaja i budi se kreativna energija, kako navodi numerologija.

Ovo će biti najsrećniji dan u mesecu, a pošto je datum ogledala u ponedeljak, to je sjajan početak nove nedelje. Period je odličan za donošenje važnih odluka koje mogu uticati na budućnost.

Koje 3 važne stvari nas očekuju 10.10?

1. Jedinica je vladar ovog datuma, što znači da nas očekuju sjajne šanse za novi početak - odnosa, karijere, novog projekta... Može ukazivati i na novu romansu, ali nas poziva i da s epovežemo sa drugima i stvorimo veze koje zrače dobrotom i ljubavlju.

2. Povezan je i sa metorskom kišom drakonida - zvezda padalica koje nas pozivaju da transformišete određene stvari u svom životu. To može biti vaš izgled, odnos prema novcu ili preuređenje kuće.

3. Astrolozi napominju da 10.10. Merkur prelazi u Vagu. U ovom slučaju, Merkur će izgubiti nešto od svoje snage, ali to uopšte ne znači da će nam štetiti. Naprotiv, njegov boravak u Vagi će nas smiriti i većinu ljudi učiniti emocionalno stabilnom. Pronalaženje zajedničkog jezika će postati lakše - posebno za one koji su potpuno različiti jedni od drugih.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading