POZNATI ASTROLOG OTKRIVA Ovo su najsrećniji datumi za venčanje u 2023. godini
Foto: Shutterstock

Za one kojim je bitna svaka sitnica, ideja o planiranju venčanja na srećan datum može rešiti teskobu povezanu s sujeverjem. Zato, jedna briga manje za one koji planiraju venčanje u 2023. godini, jer slavni astrolog Inbaal Honigman otkriva nekoliko srećnih datuma za sklapanje braka.

Prvi srećan datum u 2023. godini je 5. februar. Ovaj datum simbolizuje mir i spokoj, zahvaljujući punom mesecu koji će se tada dogoditi. Budući da je 5. februar vrlo blizu Dana zaljubljenih, ako se odlučite za ovaj datum možete ga savršeno uskladiti s medenim mesecom.

Ako zimsko venčanje ipak nije vaša želja, drugi srećan datum u 2023. godini je 17. jul i idealan je izbor ako ne volite ništa više od ideje o stvaranju porodičnog doma s puno dece. Razlog za to je što će mladi mesec u znaku Raka biti u punom zamahu na ovaj datum.

Za jesenje tipove, treći srećan datum u 2023. godini je 14. oktobar. Datum pun harmonije jer njime vladaju sunce i mesec u znaku vage. Dodatni bonus ovog datuma je da se tada događa i retka prstenasta pomrčina, što dan vašeg venčanja može učiniti još čarobnijim.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading