Obožavaju samoću: Ova tri znaka Zodijaka uživaju u vremenu koje posvećuju samo sebi
Foto: Shutterstock

Ribe (19. februar - 20. mart)

Ribe vole ljude, ali vole da budu same. Oni provode mnogo vremena u svojim glavama.

Ribe su izuzetno maštovite i provode mnogo vremena same, stvarajući. Umeju da budu lenje, pa ako neki društveni događaj podrazumeva oblačenje i odlazak negde, Ribe će se odlučiti za boravak u krevetu i opuštanje.

Oni mogu biti veoma zadovoljni sami sobom, radeći svoje stvari i povlačeći se u svet svoje mašte. Ipak, postoje trenuci kada je Ribama očajnički potreban društveni kontakt, ali kada se ta potreba zadovolji, oni mogu dugo da žive sami.

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Jarac može biti izuzetno društven u jednom trenutku, a u sledećem, savršeno srećan što je sam i radi svoje. Postoje trenuci kada Jarac više voli da se drži za sebe i ima vrlo malo društvenih interakcija.

Teško je znati kako proceniti Jarčev društveni nivo. To može biti zato što su previše zaokupljeni poslom da bi išli na žurke, ili su ponekad baš raspoloženi i sve je u redu. Suština je da Jarčevi mogu vrlo dobro da podnesu sami.

Rak (21. jun - 22. jul)

Rakovi vole ljude i vole da se zabavljaju, ali ako se osećaju ogorčeno i povređeno negativnim tretmanom koji su iskusili od strane drugih, povući će se u svoju ljušturu. Oni vole da budu kod kuće, tako da to što su sami kod kuće nije teret, već nešto u čemu uživaju.

Rakovi su veoma osetljivi, a postoje trenuci kada svet može biti okrutno i surovo mesto. Osobe koje u znaku Raka, ne mogu da podnesu stalnu salvu stimulacija i negativnosti i moraju imati vremena za sebe da se oporave.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading