HOROSKOP ZA VIKEND Rakovima propadaju planovi, Jarčevi imaju problem sa novcem, Ribe će imati proročnički san
Foto: Shutterstock

Ovan

U petak, Mesec u Jarcu kvadratira vašu energiju Ovna, stvarajući unutrašnju tenziju. Ipak, vešti ste u pretvaranju izazova u svoju korist; ovog puta fokus je na vašem poslu i finansijama. U subotu i nedelju Mesec u Vodoliji osvetljava vašu zonu prijateljstva, kao i poziva da volontirate ili se na drugi način bavite humanitarnošću. Imate toliko toga da ponudite drugima, pa nemojte ignorisati taj poziv.

Bik

U petak vas prati energija obilja dok vaša vladajuća planeta, Venera je u sekstilu sa Mesecom u znaku Jarca! Trigon između Meseca i Merkura koji uskoro sledi ističe vašu prvu kuću ličnosti; vaše samopouzdanje i sposobnost da se predstavite svetu. Mesec u Vodoliji u subotu i nedelju osvetljava vašu karijeru, pozivajući vas da razmišljate van okvira.

Blizanci

Mesec u Jarcu u petak se fokusira na resurse koje delite sa drugima. Trigon između Meseca i vaše vladajuće planete, Merkura, pomaže da produbite vašu intuiciju i probudite vaše psihičke sposobnosti. Mesec u Vodoliji u subotu i nedelju je poklon za vas, osvetljava vašu devetu kuću istraživanja – nešto što radoznali Blizanci vole više od bilo čega drugog! Nedeljni kvadrat Merkur/Saturn insistira na tome da obratite pažnju na detalje.

HOROSKOP ZA VIKEND Rakovima propadaju planovi, Jarčevi imaju problem sa novcem, Ribe će imati proročnički san

Foto: Shutterstock

 

Rak

Mesec u Jarcu u petak osvetljava vašu sedmu kuću partnerstva, a harmonični aspekti između Merkura, Venere, Jupitera i Neptuna koji slede tokom dana su dobro za vaš odnos sa voljenom osobom. Subota i nedelja Mesec u Vodoliji se fokusira na intimnost i zajedničke resurse, a kvadrat između Meseca i Merkura i Merkura i Saturna u nedelju može otežati komunikaciju u vezi sa finansijama i budućim planovima.

Lav

Mesec u Jarcu u petak i harmonični aspekti koji slede tokom dana praktično insistiraju na tome da brinete o svom zdravlju i blagostanju. Ako je moguće, planirajte spa dan i uzmite slobodan dan na poslu. Vi to zaslužujete! U subotu i nedelju Mesec je u Vodoliji i fokusira vašu energiju na partnerstvo. Kvadrati od Meseca do Merkura i od Merkura do Saturna mogu učiniti komunikaciju teškom.

Devica

U Petak dok Mesec Jarca osvetljava vašu petu kuću bićete kreativni. Harmonični aspekti koji slede, posebno trigon između Meseca i vaše vladajuće planete, Merkura, održavaju inspiraciju da slobodno teče. U subotu i nedelju Mesec u Vodoliji obasjava vaše zdravlje, pozivajući vas da preispitate svoje životne izbore i navike i izvršite sve neophodne promene koje će poboljšati vašu rutinu nege, piše Sense.

Vaga

Mesec u Jarcu u petak osvetljava vaš dom i porodični sektor, a harmonični aspekti koji slede tokom dana, posebno sekstil vaše vladajuće planete, Venere, poboljšavaju sve što volite u ognjištu i domu. Vaša kreativnost je istaknuta subotom i nedeljom sa Mesecom u Vodoliji, pa zaronite u projekte sa kojima ste čekali da se pozabavite i uživajte.

HOROSKOP ZA VIKEND Rakovima propadaju planovi, Jarčevi imaju problem sa novcem, Ribe će imati proročnički san

foto: pinterest.com

 

Škorpija

Mesec u Jarcu u petak, kao i harmonični aspekti koji slede tokom dana podržavaju vaše napore u komunikaciji, kao i sve aktivnosti porodice. Konjunkcija Meseca sa vašom vladajućom planetom, Plutonom, u petak uveče može vas dovesti u iskušenje da snažno naoružate se strpljenjem, da biste dobili svoj put; odolite tom iskušenju. Subota i nedelja Mesec u Vodoliji donosi radost u vašu četvrtu kuću doma i porodice.

Strelac

Mesec u Jarcu u petak, uključujući harmonične aspekte tokom dana, posebno sekstil vaše vladajuće planete, Jupitera, predstavlja obilje jer je vaša druga kuća novca fokus sve te pozitivne energije! U subotu i nedelju pozvani ste da zaronite u svoju zajednicu i povežete se sa ljudima dok Mesec u Vodoliji osvetljava vašu treću kuću. Vaše ljubazno, humano srce je upravo ono što je svetu potrebno ovih dana.

Jarac

Mesec u vašem znaku u petak osvetljava vaše samopouzdanje i samopoštovanje, a harmonični aspekti koji slede vas drže da hodate po Suncu tokom celog dana. U subotu i nedelju Mesec u Vodoliji osvetljava vaše finansije, a kvadrat od Meseca do Merkura, i od Merkura do vaše vladajuće planete, Saturna, otežava jasnu komunikaciju. Odložite bilo koju zaista važnu finansijsku odluku.

Vodolija

U petak Mesec je u Jarcu i harmonični aspekti koji slede tokom dana pozivaju vas da zaronite duboko u sebe, da istražite svoj unutrašnji teren dok Mesec prolazi kroz vašu mističnu dvanaestu kuću. U subotu i nedelju Mesec u Vodoliji osvetljava vaše samopouzdanje dok održava sudbinu u vašoj prvoj kući. Konjukcija Meseca sa Saturnom traži od vas da pogledate dublje i preispitate lični izbor.

Ribe

Mesec u Jarcu i harmonični aspekti koji slede tokom dana, posebno sekstil vaše vladajuće planete, Neptuna, donose najbolje u vašim prijateljstvima, grupnim asocijacijama i dugoročnim snovima i vizijama. U subotu i nedelju Mesec u Vodoliji osvetljava vašu dvanaestu kuću snova i mističnih stvari. Kvadrat Merkura i Saturna može otežati određivanje šta vam san pokušava reći.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIA

22.04.2022 15:12

Cekam te veceras 😉🥂