Novac, pare, dinari
Shutterstock
Novac, pare, dinari

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Nemojte da verujete ljudima koji su se već jednom pokazali kao neiskreni. Učite na greškama iz prošlosti. Potrudite se da korigujete neke svoje navike i module ponašanja.

LJUBAV: Dolazi vam susret sa osobom sa kojom će se stvoriti veoma jaka hemija i privlačnost. Možete da očekujete da ćete poželeti da uđete u novu ljubavnu vezu sa njom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bubrezima su naglašeni kod vas. Ukoliko ste već imali tegobe sa peskom ili kamenom u mokraćnim putevima sda budite jako oprezni.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Biće vam potrebno mnogo strpljenja kako biste mogli da dođete do ostvarenja želja i ambicija koje imate. Današnji dan vam nije povoljan i može da dođe do komplikacija.

LJUBAV: Pustite da se stvari spontano odvijaju, nemojte ništa da forsirate jer ćete delovati napadno. Potrudite se da date sve od sebe kako biste uspeli da ostvarite mir u kući.

ZDRAVLJE: Smanjite unos slatkiša jer ćete imati probleme sa gojaznošću u narednom periodu. Sada nije povoljna faza da preterujete, potrudite se da vam ishrana bude umerenija.

BLIZANCI

POSAO: Finansijska situacija se postepeno popravlja i konačno imate utisak da ćete rešiti poslovne probleme koji vas opterećuju. Možete da očekujete stabilizaciju.

LJUBAV: Partner vam je veran, i možete da računate na njega u svim životnim situacijama. Pred vama je povoljan period da razmislite o ozvaničenju veze ili braka sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa vrtoglavicom. Izbegavajte preterano naprezanje tokom današnjeg dana. Dovoljno jedite i unosite redovno tečnost. Proveravajte krvni pritisak.

Ljubav, par, Nova godina

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Pokažite i sebi i drugima da ste spremni da napredujete. Sada je pravo vreme da se dokažete pred nadređenima. Možete da očekujete pozitivan dan za vaš posao.

LJUBAV: Malo ste razočarani u voljenu osobu jer nije ispunila sva vaša očekivanja ali postoji mogućnost da se stvari poprave. Pred vama je period u kojem će vam biti data druga šansa.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i možete da očekujete pozitivan dan. Pred vama je faza u kojoj ćete imati mogućnost da rešite neke manje zdravstvene probleme od ranije.

LAV

POSAO: Uspeli ste da rešite neki problem koji ste imali i sada osećate veliko olakšanje. Pred vama je dobar dan. Možete da očekujete da če posao da vam ide mirnim tokom.

LJUBAV: Imate potrebu da otvoreno pokažete emocije prema osobi koju volite. Nema razloga da ćutite o svojim osećanjima. Posvetite se vašoj vezi i uživaćete zajdno.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa nogama. Očekuju vas problemi sa cirkulacijom. Pred vama je period u kojem može da dođe do komplikacija ako se ne obratite lekaru.

Vene noge bolest pregled

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

DEVICA

POSAO: Nije preterano povoljan dan za nove dogovore ili potpisivanje ugovora. Posvetite se nekim drugim stvarima. Potrudite se da vodite dovpljno računa o svojim obavezama.

LJUBAV: Prija vam pažnja koju dobijate od osobe koja vam se udvara ali još niste sigurni da li želite vezu sa njom. Moguće je da se još uvek dvoumite i da na neki način odugovlačite.

ZDRAVLJE: Posetite lekara radi kontrole. Moguće je da će vam se vratiti neki manji zdravstveni problemi sa kojima ste se borili u prethodnom periodu. Posavetujte se sa stručnjakom.

VAGA

POSAO: Zadovoljni ste poboljšanjem koje ste ostvarili na poslovnom planu. Sve više verujete u sebe i svoje sposobnosti. Možete da očekujete da će vam se nova vrata u budućnosti otvarati.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv susret sa jednom osobom sa kojom ćete imati šanse za lepu vezu. Pred vama je povoljan period da dođete do novih emotivnih promena.

ZDRAVLJE: Potrebno je da unosite više tečnosti. Povedite dovoljno računa o svom zdravlju kao i o tome da stvarate dobre navike. Izbegavajte unos štetnih materija, alkohola, cigareta...

PROČITAJTE JOŠ:

ŠKORPIJA

POSAO: Veoma ste odlučni i nećete dopustiti da vam bilo ko stane na put. Dolazite do ostvarenja ciljeva veoma brzo. Možete da očekujete pozitivan rasplet događaja.

LJUBAV: Moguće je da ćete imati neke manje nesuglasice sa voljenom osobom. Ako ste slobodni stoji vam strastvena avantura u kojoj ćete oboje iskreno uživati.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Potrudite se da izdvojite neko vreme koje ćete imati samo za sebe. Nemojte da se forsirate previše tokom današnjeg dana.

STRELAC

POSAO: U sebi imate mnogo energije i spremni ste da se maksimalno posvetite poslu kako bi ostvarili svoje ciljeve. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti dobar za posao.

LJUBAV: Moguća je prolazna avantura sa osobom koju poznajete već neko vreme preko posla. Pred vama je period u kojem ćete imati neke probleme sa bivšim partnerom.

ZDRAVLJE: Veoma ste osetljivi danas i podložni ste zdravstvenim tegobama. Potrudite se da obratite više pažnje na svoje zdravlje i ako neke probleme primetite, posetite lekara.

Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Moguće je da nemate najbolju komunikaciju sa kolegama i da vas to ometa pri obavljanju vašeg posla. Možete da očekujete da ćete imati komplikacije na poslu.

LJUBAV: Možete da očekujete pozitivnu situaciju i jako lepe promene na polju ljubavi. Ukoliko ste u braku ili vezi, partner bi mogao da vas iznenadi nekim lepim gestom.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Osećate da ste se previše iznorili u prethodnom periodu i da vam ponestaje snage. Nađite način da izdvojite vreme kako bi se konačno odmorili.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko su vam ruke odrešene i možete da radite na svoju inicijativu- ostvarićete veliki uspeh. Možete da očekujete pozitivan period za polje posla u narednoj fazi.

LJUBAV: Spontano dolazite do zbližavanja sa osobom sa kojom ste imali prijateljski odnos. Ipak je hemija među vama na kraju pobedila. Zadovoljni ste i srećni zbog nove veze.

ZDRAVLJE: Nervna napetost je naglašena kod vas. Možete da očekujete da ćete imati neke manje probleme sa grčevima u mišićima. Pred vama je nepovoljna faza za zdravlje.

RIBE

POSAO: Čekate na otvaranje nekih novih mogućnosti za svoj posao. Spremni ste da svaku šansu zgrabite za sebe. Potrudite se da na poslu budete maksimalno angažovani danas.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja može biti veoma impulsivna i temperamentna. Zanimljiv dan za ljubavno polje je pred vama. Neočekivano će doći do prilike za zbližavanje.

ZDRAVLJE: Problemi sa tahikardijom su mogući kao i sa krvnim pritiskom. Danas vam je kardiovaskularni sistem slaba tačka pa povedite više računa o sebi na tom polju.