Devojka, sreća, želje
Shutterstock
Devojka, sreća, želje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Moguće je da sa nekim od saradnika nemate baš najbolju komunikaciju i da vam to dosta kvari raspoloženje. Spremni ste da popustite u svađi, zarad višeg cilja i interesa.

LJUBAV: Možete da očekujete pozitivnu situaciju na ljubavnom planu. Sve ide onako kako ste se nadali da hoće. Ako ste slobodni, prilazi vam nova osoba rođena u zemljanom znaku.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sati sna. Nađite više vremena za odmor i opuštanje. Važno je da vam zdravlje bude na prvom mestu i da se danas ne naprežete previše.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Ukoliko su vam potrebni neki papiri ili važna dokumentacija, današnji dan vam donosi sreću na tom planu! Možete da očekujete da ćete imati i uspeh na nekom putovanju.

LJUBAV: Možete da očekujete neko novo poznanstvo. Sasvim spontano se dešava i početak veze! Ako ste već u vezi sa voljenom osobom planirate neke lepe promene.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma. Važno je da povedete računa o zdravlju svog nervnog sistema. Redovna rekreacija i šetnja vam takođe mogu jako prijati.

BLIZANCI

POSAO: Veoma ste uporni i nećete odustati sve dok ne budete ostvarili napredovanje na polju posla. Moguće je da postoji neka osoba koja stoji na putu vašeg uspeha.

LJUBAV: Dopada vam se osoba rođena u nekom od vatrenih znakova i sa kojom možete da imate veoma lepu i stabilnu vezu. Spremni ste da joj pokažete svoja osećanja i interesovanje.

ZDRAVLJE: Problemi sa tahikardijom su mogući kod vas pa bi bilo dobro da izbegavate nerviranje i stres. Potrudite se da pazite na svoje zdravlje. Posetite lekara za svaki slučaj.

Posao žena biznis laptop razgovor sastanak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Mogla bi vam se isplatiti promena posla, a sada ste u mogućnosti da se na tom planu pokrenete. Spremni ste da date sve od sebe kako bi se angažovali oko promena.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom koja će dati sve od sebe kako bi privukla vašu pažnju. Pred vama je lep dan. Ako ste već u vezi, voljena osoba vam sprema neko iznenađenje.

ZDRAVLJE: Razvijajte zdravije navike. Važno je da budete odgovorni prema sebi i svom zdravlju. Redovan ritam sna i ishrane je takođe bitan za vaše opšte stanje.

LAV

POSAO: Potrudite se da odaberete pravog saradnika sa kojim ćete moći da radite na duže staze u budućnosti. Možete da očekujete da će vam današnji dan doneti neke poslovne izazove.

LJUBAV: Veoma brzo ćete osvojiti osobu koja vam se dopada! Pred vama je jako povoljan dan za početak veze koja bi mogla dugo da traje. Spremni ste da pokažete osećanja.

ZDRAVLJE: Manji pad energije je moguć danas. Potrudite se da se ne izlažete prevelikom naporu. Dajte sebi vremena i prostora da se regenerišete i oporavite od svega.

PREPORUČUJEMO JOŠ:

DEVICA

POSAO: Vredno radite i spremni ste da se maksimalno posvetite poslu kako bi došli do što boljih rezultata. Pred vama je povoljan dan za nove odluke i promene na ovom polju.

LJUBAV: Nemate nikakvu dilemu u vezi voljene osobe, sasvim ste sigurni u svoja osećanja prema njoj. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti veoma povoljan.

ZDRAVLJE: Menjajte stresan način života. Važno je da se ne nervirate previše. Nađite neko vreme koje ćete posvetiti samo sebi, neophodno je da budete malo opušteniji.

VAGA

POSAO: Rešavate probleme iz prošlosti koji su se nekako neočekivano pojavili pred vašim vratima danas. možete da očekujete da će vas pratiti faktor sreće u svim poslovima.

LJUBAV: Moguće je da imate udvarača koji je veoma uporan. Nakon nekog dužeg vremena ćete prihvatiti njegov poziv na piće. Spremni ste da mu date jednu šansu da se upoznate.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam meditacija ili bavljenje jogom. Dan je povoljan za laganu rekreaciju. Povedite računa o mogućim manjim problemima vezanim za cirkulaciju i krvotok.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete imati mnogo sreće, pa će svaki posao kojeg se dotaknete da bude veoma uspešan. Potrudićete se da date svoj maksimum na ovom polju tokom današnjeg dana.

LJUBAV: Dolazi vam mogućnost da uđete u emotivnu vezu u kojoj ćete biti srećni na duže staze u budućnosti. Pred vama su lepe promene. Ako ste u braku, moguće je da razmišljate o deci.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate u svojoj koži! Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Tokom celog dana ste aktivni i veoma raspoloženi.

STRELAC

POSAO: Izuzetno povoljan dan za pokretanje privatnog posla je pred vama. Možete da očekujete veliko finansijsko poboljšanje sa te strane. Generalno vas sada prati faktor sreće.

LJUBAV: Imate potpuno skladne i harmonične odnose sa voljenom osobom. Veoma ste zadovoljni. Ako ste slobodni, mogli biste neočekivano da uđete u novu vezu.

ZDRAVLJE: Nemate nikakve probleme na ovom polju. Osećate se sasvim dobro i stanje na ovom polju vam je stabilno. Možete da se nadate da će vam današnji dan biti odličan.

Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Ukoliko budete otišli na poslovni put imaćete neke manje komplikacije tokom današnjeg dana. Nemojte da očekujete previše i potrudite se da ne rizikujete.

LJUBAV: Možete imati jako kvalitetnu vezu sa osobom koju ste nedavno upoznali. Očekuje vas zanimljiv dan za ljubav. Spremni ste da pokažete sebe u jednom novom, drugačijem svetlu.

ZDRAVLJE: Puni ste energije i prija vam intezivna fizička aktivnost tokom današnjeg dana! Redovni treninzi su za vas značajni kao i bavljenje rekreacijom u prirodi.

VODOLIJA

POSAO: Dolazi vam očekivani priliv novca. Možete da se nadate generalno mirnoj i stabilnoj situaciji na ovom polju. Zadovoljni ste svim onim što ste do sada postigli.

LJUBAV: Dobijate neophodnu ljubav od svog partnera sa kojim imate baš sve ono što vam je potrebno. Možete da očekujete da ćete imati sasvim pozitivan dan danas.

ZDRAVLJE: Uspeli ste da rešite neki problem sa zdravljem. Zadovoljni ste opštim stanjem i osećate se sasvim dobro u svojoj koži. Možete da se nadate da će danas biti dobar dan.

Pare, dinari, novac

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RIBE

POSAO: Imate priliku da pokažete koliko ste dobri u svom poslu. Pred vama je dan u kojem ćete iskoristiti dobre šanse. Nije vam problem da uložite svoj maksimum u poslovne obaveze.

LJUBAV: Prepustite se svojim osećanjima i nemojte da brinete. Možete da očekujete veoma nežnu atmosferu sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, imaćete šanse za početak veze.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor. Nađite dovoljno vremena za kvalitetan san. Obratite pažnju na svoju intuiciju koja bi tokom ovog dana mogla nešto da vam poručuje.