horoskop
promo
horoskop

promo

Foto: promo

Mnoge žene kada im se neki muškarac dopadne umeju da provode sate u razmišljanju da li im je ta ljubav uzvraćena. Pošto je kada ste zaljubljeni dodatno teško iskazati svoje emocije, tada kreće prava agonija u glavi!

Međutim, tu u pomoć stiže astrologija, kao najbolji način da bolje razumete pravu prirodu muškarca koji vam se dopada. Otkrivamo vam kakav je koji horoskopski znak kada se zaljubi.

Ovan

Bik

Blizanac

Rak

Muškarac Rak važi za jednog od najemotivnijih i najvernijih znaka zodijaka. Kada je zaljubljen, muškarac Rak postaje samo vaš i potpuno vam se predaje. On svoje emocije ne prikriva, vrlo je romantičan i spreman da vam učini sve što želite, samo da budete pored njega. Rakovi vole da sitnicama iskazuju svoje emocije, poput privezaka u obliku srca ili jedne savršene ruže.

Lav

Muškarac Lav kada je zaljubljen to sve pršti od emocija i za njegovu ljubav svi moraju da znaju. Ako je Lav predmet vašeg obožavanja, onda se pripremite na skupe poklone, žurke iznenađenja, sve gde on može da pokaže koliko ste vi savršen par. Sa ovim znakom nema čekanja, on sve želi sad i odmah! 

horoskop, ljubav

shutterstock

Foto: shutterstock

Devica

Ovaj znak zodijaka često se pominje kao najmanje emotivan i jako škrt sa emocijama. Međutim, verovali ili ne, i muškarci Device se zaljubljuju. Ono što ih definitivno odaje je što postaju jako nespretni i smotani kada su u vašoj blizini. Devica vam nikada neće reći da je zaljubljena u vas, ali će nekako uvek iskoristiti priliku da vam bude u vidokrugu.

Vaga

Muškarac Vaga prosto živi za ljubav. Vladar ovog horoskopskog znaka je Venera, te je zato Vaga poznata po svojoj zaljubljivoj prirodi. Kada se zaljubi u nekoga, muškarac Vaga postaje vrlo nesiguran, pa je zato katkad potrebno da vi načinite prvi korak. Ali, siguran znak da mu se dopadate je pažnja koju vam konstantno poklanja, sitni neočekivani dodiri i izuzetna zainteresovanost za sve vezano za vas.

Škorpija

Strelac

Muškarac Strelac kada je zaljubljen, on postaje jako direktan i iskren. Ovo je pravi čovek od akcije koji će vam odmah dati do znanja koliko mu se dopadate - i naravno pozvati vas na pravu avanturu! Sa ovim znakom čekaju vas potpuno neuobičajeni sastanci puni adrenalina. Ovaj rođeni avanturista je i jako pametan i pravičan, tako da vam nikad neće oprostiti ako ga zavlačite.

Jarac

Ako se pitate da li je muškarac Jarac zaljubljen u vas, to definitivno nikad nećete saznati - sve dok vam on to ne kaže eksplicitno. Ovaj znak zodijaka jako teško izražava emocije, ali se i jako teško emotivno vezuje. Njegov moto su rad, red i disciplina, pa mu je ljubav na nekom drugom mestu. Ipak, ako je zaljubljen vi ćete to i znati, jer muškarac Jarac stoji čvrsto na zemlji i jako je ozbiljan u svakoj sferi života. On definitivno ne igra ljubavne igrice.

Vodolija

Muškarac Vodolija se jako teško zaljubljuje. Ovaj znak voli ljude i voli da se druži, tako da je neretko okružen sa mnogo žena koje su mu zaista samo drugarice. Međutim, kada se muškarac Vodolija zaljubi, on je spreman da zbog vas ostavi sve i preseli se na drugi kontinent. Ovaj znak zodijaka je potpuno iracionalan kada se zaljubi i nema šta ne bi učinio za svoju dragu.

Ribe