Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena
Shutterstock, ilustracija
Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Pokušajte da popravite odnos sa kolegama ako želite da vam atmosfera na polju posla bude prijatnija. Važno je da malo više enerije uložite u međuljudske odnose.

LJUBAV: Moguće je da voljena osoba očekuje da joj priznate neku grešku. Prestanite da se inatite i sve ćete rešiti. Potrudite se da malo mirnije pristupite nekim problemima.

ZDRAVLJE: Puni ste energije i snage! Povoljan je dan da se okrenete vežbanju i bavljenju fizičkom aktivnošću. Možete da očekujete da ćete uspeti da se istrošite kroz trening.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Ponekad vam je potrebno neko vreme koje ćete posvetiti samo sebi i tokom kojeg ćete se malo udaljiti od posla. Uradite ono što je do vas kako bi sebi to vreme obezbedili.

LJUBAV: Uživate u pažnji koju dobijate od osobe sa kojom već duže vreme imate neki vid flerta. Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana imati šansu da se zbližite.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa šećerom. Pred vama je period u kojem ćete imati manje nestabilnosti na polju posla pa je važno da se na vreme obratite vašem lekaru.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete da će vam se na poslovnom planu desiti neke manje komplikacije ali uspećete da ih rešite. Važno je da maksimalno radite na dobroj koncentraciji.

LJUBAV: Ukoliko budete skrivali stvari koje vas opterećuju, na kraju ćete napraviti veći problem u ljubavnoj vezi. Važno je da sa voljenom osobom o svemu otvoreno pričate.

ZDRAVLJE: Čuvajte se u saobraćaju. Važno je da radite na svom strpljenju i koncentraciji danas kako ne bi bilo manjih nezgoda. Ako ste fizički aktivni pazite se povreda.

Saobraćaj Automobili Saobraćajna gužva Saobraćajni kolaps

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Niste spremni za nove poduhvate na poslovnom planu. Potrebno vam je neko vreme da određene poslove završite. Posvetite se svom poslu i budite dovoljno temeljni.

LJUBAV: Moguće je da ste pomalo razočarani kada je u pitanju ljubav i da niste tako brzo spremni za neku novu vezu. Potrebno vam je neko vreme kako biste preboleli staru ljubav.

ZDRAVLJE: Povišena temperatura bi mogla daukazuje na neke probleme i upalne procese u vašem organizmu. Povedite računa o svom zdravlju i posetite lekara radi kontrile.

LAV

POSAO: Susrećete se sa manjim komplikacijama kada je u pitanju posao i nije vam lako da samo sve prevaziđete. Moguće je da će vam značiti nečija pomoć danas.

LJUBAV: Kao da ljubav polako nestaje i sve više se udaljavate od svog partnera. Moguće je da ćete uskoro sasvim raskinuti. Niste spremni da pređete preko nekih stvari koje vas koče.

ZDRAVLJE: Prijaće vam odmor. Potrebno je vam je vreme koje ćete da posvetite sebi. Dajte dovoljno oduška svom telu, spavajte, jedite redovno, pazite na svoje zdravlje.

DEVICA

POSAO: Shvatili ste da većinu posla uglavnom odrađujete sami i da vam niko ne pomaže u dovoljnoj meri. Ne dopada vam se stav koje su kolega zauzele prema vama sada.

LJUBAV: Možete da očekujete dobar odnos sa vašim partnerom i priliku za zajedničko uživanje i opuštanje. Pred vama je period u kojem ćete imati neke manje komplikacije.

ZDRAVLJE: Nemojte da se forsirate. Dan je povoljan za odmor. Potrudite se da uradite sve što je do vas kako biste dali sebi vremena da se regenerišete od prethodnih problema sa zdravljem.

VAGA

POSAO: Niste spremni da prihvatite neku novu poslovnu ponudu jer vam deluje da neki uslovi nisu odgovarajući za vas. Uradite ono što možete kako bi razmotrili još neke stavke.

LJUBAV: Potrebno vam je neko vreme da razmislite o tome da li želite da ostanete sa trenutnim partnerom ili ne. Moguće je da ste neodlučni i da vam nije ni malo lako da prelomite.

ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom su naglašeni kod vas tokom današnjeg dana pa biste o tome trebali maksimalno da povedete računa tokom današnjeg dana. Idite na masažu.

Leđa

Shutterstock

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

POSAO: Nepovoljan dan za promene kada je u pitanju posao. Nemojte danas da donosite bilo kakve važne odluke. Potrudite se da budete dovoljno spremni da neke stvari radite postepeno.

LJUBAV: U potrazi ste za novom ljubavnom pričom koja bi u vaš život mogla da unese više sreće i radosti. Možete da očekujete da će vam se uskoro pojaviti jedna posebna osoba.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam dijeta. Moguće je da ste u proteklom periodu bili skloni nezdravoj ishrani i da vam je to u nekoj meri poremetilo životni ritam i balans.

STRELAC

POSAO: Ako ste planirali da pokrenete neke promene na poslovnom polju danas je odličan dan za to! Možete da očekujete da ćete imati dobre preokrete na ovom polju.

LJUBAV: Ukoliko ste u emotivnoj vezi možete da očekujete jako romantičnu situaciju sa voljenom osobom sa kojom vas čeka stabilna budućnost. Spremni ste na sve za ljubav!

ZDRAVLJE: Povedite računa o zubima. Možete da očekujete da će vam se vratiti neki stari problem. Najbolje bi bilo da posetite stomatologa radi redovne kontrole.

PROČITAJTE JOŠ:

JARAC

POSAO: Ukoliko planirate da se bavite pitanjem suda ili dokumentacije, možete da očekujete veoma dobar dan. Uspećete da rešite važne stvari koje su vam predstavljale opterećenje.

LJUBAV: Želite nova poznanstva i novu vezu, samoća vam više ne prija i celim svojim bićem osećate da su vam potrebne promene! Spremni ste da napravite korak napred!

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Možete da očekujete da ćete imati neke probleme sa organima za varenje i zato je važno da pazite šta jedete i da smanjite unos teške hrane.

VODOLIJA

POSAO: Moguće su veće poteškoće kada je u pitanju vaš posao. Trebaće vam nečija pomoć da bi uspeli da ih rešite. Možete da očekujete dan tokom kojeg ćete imati otežanja.

LJUBAV: Vaša ljubomora predstavlja veliki problem i prepreku između vas i voljene osobe u ovom trenutku. Moguće je da vi ne vidite kako vaše ponašanje izgleda iz drugog ugla.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom. Veoma ste napeti i ne osećate se dobro. Potrebno vam je neko vreme da se posvetite sebi i da nađete unutrašnji mir.

San, spavanje, košmari, noćna mora, sanovnik

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RIBE

POSAO: Nećete dobiti posao na koji ste čekali ali će vam se zato ukazati jedna sasvim drugačija prilika. Potrudite se da otvorite svoje vidike i horizonte da proširite kako bi napredovali.

LJUBAV: Partner deluje nervozno u komunikaciji i lako dolazite do konflikta jer vama takav nastup ne prija. Pokušajte da imate više razumevanja za osobu do koje vam je stalo.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima koji bi sada mogli da vam budu prilično osetljivi. Uradite ono što je do vas kako biste uspeli da utičete pozitivno na svoje zdravlje.