korona virus
Shutterstock
korona virus

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

U znaku Jarca nedavno je boravilo više planeta, takoreći žurka malefika u znaku koji donosi ograničenja i izolaciju.

Kako je Pluton zaposeo Jarca, tako su počele da mu se pridružuju i ostale ne baš dobroćudne planete. Posebno u ovakvoj poziciji sa Plutonom koji nosi masovna stradanja. Kada je nedavno Saturn došao na istu tačku, tako je ceo svet poslat u karantin i izolaciju. 

Zodijak, horoskop, jarac

Foto: Shutterstock

Foto: Foto: Shutterstock

Na ovu ne tako lepu pojavu, nadovetala se planeta sreće, ali i širenja Jupiter, pa je ovaj drugi sinonim preovladao i doslovno proširio virus čitavim svetom. 

Trenutno se Pluton i Jupiter u Jarcu nalaze u egzaknoj konjukciji, astrolozi poznaju ovaj termin, a za one koji ne znaju, objasnićemo slikovito. Planete su na istom položaju i istom stepenu znaka, a to znači da širenje virusa biva u ekspanziji. Nakon ovoga možemo lalo da odahnemo i vrlo verovatno da će situacija od sada krenuti ka poboljšanju.

deca

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ipak, ono što astrologija predviđa, jeste da od sredine maja možemo očekivati još jedan talas i moglo bi se reći, sudeći po situaciji, da virus može pretrpeti mutaciju i javiti se u novom obliku, ali će se taj  talas kulminirati krajem juna, početkom jula.

Ono što je bitno u ovakvoj situaciji, jeste pratiti uputstva autoriteta. Saturn će krenuti u svoj retrogradni hod i vratiti na mesto zločina sa nešto jačim "stegama" i merama prevencije. Oslobađanje možemo očekivati tek krajem septembra, do tada nam ostaje da vodimo računa o svom, ali i zdravlju najmilijih.