venčanje
Shutterstock
venčanje

Shutterstock

venčanje, Foto: Shutterstock

Devica

Device su prirodne vođe što ih čini fantastičnim i posvećenim partnerima. Nešto kod njih jednostavno privlači ljude jer su vrlo šarmantni i društveni, a poseduju i jedinstven smisao za humor. Uvek pronađu način da pravilno usklade posao i zadovoljstvo. Kada vole, vole svim srcem i svaka im je emocija maksimalno pojačana. Vrlo lako se zaljube pa idu glavom kroz zid ako treba. Odličan su materijal za potencijalnog muža jer su jako darežljivi u vezi i ono najvažnije, uvek će biti podrška svojoj partnerki.

mlada venčanica

shutterstock

mlada venčanica, Foto: shutterstock

Vaga

Iskrenost je omiljena politika Vage koja je jasna u pokazivanju osećanja i ne voli igrice. Žele da pronađu partnera koji pruža jednaku podršku, saosećanje i posvećenost. Vrlo im je važna i potraga za znanjem jer žele otkriti sve o svemu što ih zanima u određenom trenutku. Strastveni su i takmičarski raspoloženi, ali vole da dele svoje hobije s partnerom. Vagu ne treba požurivati. Vaga neće reći “volim te” sve dok se ne budu osećali potpuno sigurno pored partnera.

venčanje, mladenci, svadba

shutterstock

venčanje, mladenci, svadba, Foto: shutterstock

Ovan

Pripadnici ovog znaka duboko su konzervativni, tradicionalni i posvećeni porodici. Oni se vesele stvaranju vlastitog doma. Ovan voli da preuzme inicijativu i radi stvari za dom kako bi ga učinio što ugodnijim za porodicu.

Oni su vrlo pažljivi prema suprugama i smatraju da postoje poslovi koje žena ne treba da radi. Dobri su domaćini i vole društvo, ali nikad ga neće staviti ispred svoje partnerke.

Komentari (5)

Marakana

28.08.2020 12:19

Najidealniji ako se tako moze reći, je muškarac rodjen u znaku Bika, a onaj za koga se "nikad ne treba udati" je - Škorpija, ti ljudi rodjeni u tom znaku su nešto što će se verovatno još dugo i dugo proučavati, ali tu nema leka kao ni za ovu koronu...

Bik

28.08.2020 14:47

@Marakana - I zena Skorpija takode voli avanture,zato muskarci dobro otvorite oci.

Skorpija

28.08.2020 16:33

@Marakana - Ma ko ce uvjek da jede,jedno te isto supo.Sta vam ja mogu kad jeso vasi muzevi kao papuca.

Vesna

28.08.2020 15:59

Da stavite ovna na tu listu nije mi jasno, ja cu reci kad cujete da je ovan brze bolje bezite sto dalje. Bivsi muz ovan, otac ovan, ujak ovan, prema tome znam o cemu pricam. Za brak nisu.

Mire

29.08.2020 09:32

Devica, najpametniji, najbolji, on pa on a posle njega bog pa svi ostali , darežljiv je i sa svojim a najdarežljiviji sa tuđim novcem. On zna sve i novac je kod njega. Vaga, po ceo dan odmerava kako ste iskoristili dan. Ovan, samo traži gde će glavom udarati samo da ne bude zaludan. Bez obzira što je pogrešio i udario glavom u zid, opet će istu grešku načiniti i tvrditi da je on u pravu pa makar opet udario glavom od zid.