Nagle i neočekivane promene, stvari van kontrole, pratiće većinu znakova
alo.rs
horoskop, priroda
horoskop, priroda, Foto: gettyimages

OVAN

Posao
Ocekujte vrlo zanimljivu nedelju, punu desavanja. Uostalom, Vi nikako ne volite staganciju, monotoniju, jer prelazi u dosadu. I posao mora biti dinamican! Sada ste puni zanimljivih ideja, tezite da ih sto pre realizujete. Imacete snage da radite vise poslova odjednom. Necete sedeti skrstenih ruku, vec cete stalno razmisljati kako da napravite dva izvora prihoda. Zelite da budete u toku, pa cete od svojih kolega traziti detaljne informacije o poslovima koji Vas zanimaju. Mozete ocekivati napredovanje, pogotov ako ste u oblasti komunikacije, jer ste u tome vrlo vesti. Sada ce Vasa brilijantnost logickog rasudjivanja, kao i recitost potpuno razoruzati i one koji nisu delili Vase misljenje.
Ljubav
Kada je ljubav u pitanju vise se rukovodite strascu nego emocijama. Iznad svega volite igru i zabavu. Volite da flertujete, a i igra recima Vam je vrlo bliska. Sada niste spremni za ozbiljnija emotivna desavanja, vec samo ona koja ne zahtevaju previse angazovanja. Da bi partner zadrzao Vasu paznju, mora Vas mentalno uzbuditi, ujedno da bude duhovit, zabavan, a nikako Vam ne sme uskratiti slobodu. Ukoliko do toga i dodje, nezadovoljstvo, koje ste prikupljali prethodnih dana, sada preti da eskalira, ali kao grom iz vedra neba. Postajete cinicni, dvolicni, pa Vam ni neiskrenost nece biti strana.
Zdravlje
Na polju zdravlja nema nekih bitnijih promena. Puni ste energije, ali je prisutan i pozitivan stav koji nosite u sebi. Vrlo je vazno da ste aktivni i da Vam je bavljenje sportom ili bar rekreacijom, prioritet. Iskoristite ovu nedelju pojacane energije, kako bi poboljsali treninge, a ujedno i jacali svoj mentalni sklop. Zadovoljni ste, a bilo bi pozeljno da to prenesete i na svoje prijatelje. Druzite se i izlazite sto vise, pjacajte setnje. Potrudite se da izbegnete zadimljene prostorije i veca okupljanja unutar prostorija. Vrlo ste zadovoljni svojom zdravstvenom situacijom.

BIK

Posao
Ocekuje Vas period kada su Vam ocekivanja prilicno velika, jer ne volite nista sto ukazuje na minimalizam. Vi ste hedonista u svemu sto radite, ali umete i da preterate. Pred sebe stavljate prevelike ciljeve, poslove i obaveze, koje ne mozete da obavite, sto izaziva stres. Ali i sada cete uspeti da se izvucete, imate veliku srecu, sto Vas spasava od problema. Ove nedelje mozete da ostvarite ono sto ste naumili. Ipak, obratite paznju na finansije, jer Vasa rasipnost stvara finansijsku krizu. Na poslu je potrebna doza rezerve, brzi ste na jeziku, a i verujete ljudima. Mozete se razocarati. Jer, Vasa iskrenost moze samo da Vam steti.
Ljubav
Ocekuje Vas nedelja puna emocija, srasti. Uvek ste bili pozeljno drustvo, jer ste vedrog duha, zanimljivi, zabavni. Ocekujete da maksimalno iskoristite slobodno vreme u drustvu partnera. Sa voljenom osobom, ove nedelje, mozete imati mnogo lepih trenutaka, koje vezu produbljuju i salju je na visi nivo. Partner zeli Vase drustvo, jedino sto Vam moze zameriti je Vasa brzina na jeziku. Od njega dosta ocekujete, nece Vas razocarati. Kako ste i sami otvoreni, puni samopouzdanja, trudice se da Vas prati. Moze se reci da uziva u svakom momentu provedenog s Vama! Svakako mozete da se nadate povoljnom periodu u ljubavi.
Zdravlje
Kako ste sportski tip, cesto se mozete videti na igralistima i sportskim terenima. Ova nedelja ne bi trebala da Vam donese zdravstvene probleme. Generalno se dobro osecate, a pozitivizam Vam umanjuje stres. Vazno je da nastavite sa dobrim navikama, budite aktivni, zadrzite redovne treninge, jer se posle njih osecate daleko bolje. Kako ste hedonista, umete da uzivate u hrani, ali necete preterivati. Pazljivo je birate i vrlo zdravo se hranite. Vazno je da se resite negativnih kontakata, jer oni lose uticu na Vas, Na Vasu psihu. Pozeljno je da izbegavate zadimljene prostorije, a i da sami smanjite unos alkohola i cigareta.

BLIZANCI

Posao
Teska nedelja je pred Vama! Osecacete ogranicenje gotovo na svim poljima. U poslu ce Vam nedostajati odlucnost, jer ste svesni da sve morate da radite vise puta da bi dosli do zeljenog cilja. Doci cete u situaciju da napravite jedan korak napred, a dva unazad. Namecu Vam se situacije i dogadjaji koje ne mozete promeniti i nad kojima nemate kontrolu. Nemojte nista preduzimati! Ne mozete da ostvarite svoje ideje i zbog manjka prodornosti. Ovaj period Vam tesko pada, jer i Vase raspolozenje varira od kolicine novca, a ova nedelja nije sjajna za realizaciju poslova, naprotiv! Provedite vise vremena u razgovoru sa drugima, jer ove nedelje poslovi vise zavise od drugih, nego do Vas!
Ljubav
Naredni period u ljubavi moze da Vam donese problema, pre svega zbog mesanja drugih u odnos. Nekako i gubite poverenje u partnera, postajete nesigurni i povlacite se u sebe. To svakako nije resenje, vec otvoren razgovor. Uostalom, Vi ne volite nedefinisane i nejasne odnose. Ali i sami mozete uci u paralelnu vezu, a razlog tome moze biti osecaj usamljenosti. Ukoliko ste u braku, vezi, partner Vas moze optuziti da ste sposobni samo da primate, a ne i da dajete. Naravno, postoje emocije, ljubomora, ali je ispoljavate kroz razdrazljivost. Imajte na umu da veza moze da opstane samo kroz iskrenost i postovanje i naravno, ljubav!

Zdravlje
Zdarvlje bas nije najbolje iskazano u ovoj nedelji. Niste u sjajnoj formi i toga ste svesni. Razdrazljivi ste, osetljivi, lako zaplacete i za najmanju sitnicu. Muci Vas nesanica, ujedno ste i premoreni. Zbog toga dolazi i do pada imuniteta, anemije i losije krvne slike. Pozeljno je da se posavetujete sa lekarom, da obavite redovne kontrole. Potrudite se da ishrana bude kvalitetna, a ne bi bilo lose da unosite vise minerala i vitamina, suplemenata. Najvaznije da pijete dosta tecnosti. Nemojte se previse forsirati. Ukoliko hocete da se relaksirate, mozda je plivanje najbolje resenje za Vas, jer Vas boravak u vodi oslobadja.

RAK

Posao
Ocekuje Vas jako dobra poslovna nedelja. Napokon stizu i plodovi Vaseg truda i zalaganja. Posedujete beskrajnu energiju, a takmicarski duhVas vodi ka cilju, jer volite da pobedjujete, da budete najbolji. Sada Vam nista ne pada tesko, imate resenje za sve novonastale situacije. Ali, budite oprezni, nemojte zbog preterane samouverenosti doneti pogresnu odluku, neka svaka bude i pravno potkovana. Iskoristite u pregovorima sposobnost da se drugima podvucete pod kozu. Vazno je da sve zavrsite kroz postenje i samopostovanje. U suprotnom, skrecete sa koloseka i povratka vise nema, a Andjeo cuvar Vas napusta.
Ljubav
Na polju ljubavi cete biti vrlo dominantni, a nece Vam biti vazna samo ljubav, vec i strast, a njoj dajete prioritet. U odnosu sa voljenom osobom pokazujete svoju jacu stranu, koja se granici sa gruboscu, sto vodi sukobu, svadji. Partner Vas moze optuziti da ste nepopravljivi egoista, jer znate da se transformisete i da napravite neobjasnjivu promenu stanja, a sve u cilju ostvarivanja svojih zelja. Pred Vama je nedelja koja donosi zanimljive promene, ukoliko ste sami, pa upoznajete osobu koja moze nositi uniformu, a koju cete doziveti kao idealnog partnera. Ocigledno da sledi fatalna ljubav i strast.
Zdravlje
U ovom periodu Vas mogu ocekivati zdravstveni problemi, a oni se mogu ponajvise odnositi na urogenitalni sistem, kao i stomak, pa je pozeljno da odete kod lekara i posvetite malo vise paznje svom zdravlju, kako bi odrzali stabilno stanje. Osetljiviji ste, imunitet je opao, pa ste podlozni infekcijama. Vazno je da povedete racuna o ishrani, kako bi ste poboljsali odbranu organizma. Mozte imati smetnje u organizmu. Pozlejno je da unosite vecu kolicinu tecnosti, pre svega vode, kako bi ste odrzali balans organizma.

LAV

Posao
Imacete dosta poslovnih obaveza, a ova nedelja donosi nagle, neocekivane promene, na koje necete moci uticati. Iznenadni dogadjaji mogu doneti novine koje ne zelite, ali koje ne mozete izbeci. Vazno je da ih prihvatite na najbolji nacin. Ujedno, spremni ste da u poslove unesete nove radiklane ideje, koje ce Vam se isplatiti. Ne oslanjajte se na kolege, jer Vas mogu izneveriti i razocarati. U ovo vreme Vam neko moze zatraziti novac, ne bi ste trebali da ga dajete, jer Vam nece biti vracen. Pri donosenju odluke, oslonite se na svoju intuiciju. Nemojte se oslanjate na tudje sugestije, bez obzira od koga dolaze. Ukoliko imate svoj biznis, ocekujte dobru zaradu.
Ljubav
Naredni period, na polju ljubavi, moze da donese problem, koji necete moci samostalno da resite, sto ce Vas i najvise deprimirati. Partner Vas moze razocarati, necete imati razumevanja za njegov postupak. Spremni ste da napravite rezove i radikalne mere. Cak ce Vam usamljenost dobro doci. Za slobodne Lavove dolazi do pozitivnih desavanja. Sledi susret na specificnom mestu, zaljubljuju se u ekscentricnu, cudnu osobu, koja ce ih privuci svojom posebnoscu. Nemojte ocekivati otvoreno divljenje i pokazivanje emocija, sto bi Vam, naravno, prijalo. Ali mozete ocekivati da ce uvek stati uz Vas, onda kada Vam je najpotrebniji, cak i ako zbog toga moze imati problema. Ali, to je prava ljubav, zar ne?!
Zdravlje
Kada je zdravlje u pitanju, ocekuju Vas manji problemi, koji mogu biti vezani ponajvise za nervni sistem, pa je vazno da izbegavate stres i da se potrudite da budete maksimalno posveceni sto zdravijem zivotu. Da bi ste to ublazili, probleme morate svesti na minimum. Takodje izbegavajte sukobe sa partnerom i poslovnom okolinom, jer mozete biti nekontrolisani. Obratite paznju na kolovoz, jer lako moze doci do pada, kao i preloma kostiju, zgloba. Ova nedelja donosi i manji pad energije, pa je vazno da se sto vise odmarate i relaksirate. Generalno, cuvanje zdravlja u ovoj nedelji mora biti prioritet, jer ste osetljiviji no obicno.

DEVICA

Posao
Mozete ocekivati da cete ostvariti povoljnu situaciju na polju zarade. Ocekuju Vas naporan trud i rad, kada cete imati osecaj da se sve zaverilo protiv Vas i da razultat nikada necete postici. Ipak, do njega dolazite, ali pod nesto tezim uslovima. Trudite se da ne podlezete tudjim uticajima. Ukoliko i dodje do pada koncentracije, vazno je da ne nacinite vece greske, zbog kojih bi kasnije snosili posledice. Vazno je da se ne dvoumite previse oko donosenja odluka. Potrudite se da uhvatite svaku priliku koja Vam se pruzi. Sporost, koja je sada zastupljena, doprinosi izmicanju jedinstvenih prilika, koje donose zaradu.
Ljubav
Zelite da budete posveceni jednoj osobi, da Vam bude oslonac,da u nju imate poverenja. Niste spremni sada na usamljenost. Vazno Vam je da izgradite stabilan odnos. Ipak, sada ovo nije period kada bi ste mogli da gradite ozbiljnu vezu. Ukoliko ste u braku ili vezi, mozete uci u flert, avanturu, ponajvise iz radoznalosti. Generalno, nezadovoljni ste partnerovom nezainteresovanoscu, nedovoljnom posvecivanju. Kao da ste se malo udaljili, zahladili odnose. Postajete sumnjicavi, ljubomorni, sto vodi i manjem ekscentricnom ponasanju, kada se to najmanje ocekuje. Razmislite da li je Vas napad opravdan!
Zdravlje
Povedite racuna o svom zdravlju, jer ova nedelja donosi probleme sa urogenitalnim traktom. Ocigledno da to nije skorasnji problem, jer ovo stanje moze da predje u akutno, zbog ranijeg zanemarivanja, odlaganja odlaska kod lekara. Sada mozete imati upalne, bolne procese. Vreme je da se obratite strucnom licu, posavetujte se o merama lecenja, jer je ovo delikatan problem, koji traje vec neko vreme. Budite odgovorniji prema sebi i svom zdravlju. Morate unositi sto vise tecnosti. Pomozite svom organizmu da funkcionise na pravi nacin.

VAGA

Posao
Trud i naporan rad koji ste ulozili sada moze konacno da se isplati. Poslovna okolina ce Vam pruziti potrebnu podrsku u resavanju problema. Vazite za marljivog i odgovornog radnika, pa se Vas napor mora isplatiti. Ocekujte napredovanje, kao i bolju zaradu. Vreme je za nove ideje, koje mozete plasirati kod nadredjenih i dobiti njihovu saglasnost, kao i veru da cete ih sa uspehom plasirati. Ove nedelje cete imati jasno postavljene ciljeve, koji ce Vas nepogresivo voditi i ka boljoj materijalnoj situaciji. Vazno je da oko sebe stvorite dobar tim, koji ce Vas pratiti ka tom cilju. Oni ce imati potpuno poverenje u Vas i Vase sposobnosti.
Ljubav
Usli ste u period kada mozete ocekivati lepa emotivna desavanja. U Vas zivot ulazi osoba koja je spremna da Vam pruzi paznju i ljubav, koja ce imati jaka, duboka osecanja. Spremni ste na potpuno davanje, bez rezerve cete mu pruziti svoju ljubav. Ako ste u braku, niste zabrinuti za Vas emotivni zivot, jer ste okruzeni ljubavlju. Vrlo ste opusteni, jer znate sta mozete da ocekujete i zadovoljni ste partnerovom paznjom. Ipak, nemojte se previse opustati, vec nastojte i dalje da radite na medjusobnom poverenju i sto vecoj bliskosti. Medju Vama postoje iskrena osecanja, koja treba odrzati. Budite potpuno posveceni jedno drugom.
Zdravlje
Naredni period ne bi trebao doneti vece zdravstvene probleme. Zadovoljni ste, srecni, zracite optimizmom, sto se odrazava kako na Vas, tako i na bliske osobe. Puni ste pozitivne energije, koje ne bi bilo lose i da utrosite na vecu akivnost, druzenja, kao i napornije treninge. Sada necete osetiti nikakav napor, jer Vam sve polazi za rukom. Spremni ste da so posvestite svom zdravlju, ali i fizickom izgledu, koji Vam je u ovom periodu vrlo bitan. Odlazak kod nutricioniste moze Vam omoguciti da krenete sa novim rezimom ishrane. Sada je vreme da sebe usrecite dobrim sopingom.

SKORPIJA

Posao
Mozete ocekivati povoljan period za ostvarenje novih poslovnih dogovora, koji vodi dobrim rezultatima, pa cete napraviti znatan pomak u odnosu na prethodni period. Ove nedelje cete imati dosta srece, a razlog tome moze biti i optimizam kojim zracite. Zahvaljujuci tome lako postizete poslovne dogovore, jer Vam komunikacija sa bliskim poslovnim okruzenjem pozitivna, jer ste zasluzili njihovo poverenje i podrsku. Situaciju mozete bez problema okrenuti i u svoju korist. Vazno je da postojecu energiju ulozite u posao i da ne odustajete. Ovaj period Vam moze doneti uspeh i stabilizaciju na poslu.
Ljubav
Moguce da cete okom nedelje upoznati osobu koja ce pokrenuti sva Vasa cula. Ostavice poseban utisak na Vas! Mozete je upoznati preko zenske osobe, na nekom lepom bliskom druzenju, skupu. To je osoba koja je bas po Vasim merilima. Na pocetku ce Vam prijati koketiranje, flertovanje, ali cete vrlo brzo zeleti da ostvarite i nesto ozbiljnije sa njom. Ukoliko ste vec u duzoj vezi ili braku, ocekujte lepa desavanja, sada dolazi do izrazaja topao odnos, pun emocija. Oboje znate da ljubav mozete odrzati samo kroz kompromis, fleksibilnost, ali i kroz maksimalnu posevecenost. Uopste, naredni period Vam je povoljan za ljubav i lepa desavanja.
Zdravlje
Ocekuje Vas period kada moze doci do pada imuniteta, a sve iz razloga sto se niste dovoljno posvetili ocuvanju svog organizma, zdravlju. Preforsirali ste se, a to je moralo da se odrazi na opste stanje Vaseg organizma. Sada je vazno da poradite na sebi, da polako menjate lose navike. Za pocetak izbegavajte zadimljene prostorije i boravite sto vise na svezem vazduhu. Potreban Vam je unos suplemenata, kao i vitamina C, minerala. Rezim ishrane je neophodno menjati, jer Vi umete da uzivate u hrani, picu, preterujete. Nezdrava ishrana moze da steti Vasem zdravlju. Posavetujte se sa nutricionistom oko promene rezima ishrane.

STRELAC

Posao
Ocekuje Vas period kada cete kljucne odluke morati preustiti nekom drugom, ko je u sada mnogo realniji od Vas. Nemojte biti tvrdoglavi, jer jeizvesno da situaciju ne sagledavate jasno. Idete za ciljem koji je neuhvatljiv, ne donosi korist. Mozete raditi na svoju stetu, jer cete verovati da je situacija bolja no sto jeste. U komunikaciji sa poslovnim kolegama ne odajete spremnost za poslove koje obavljate. Cesto pricate, a da u sustini nista i ne kazete. Prilicno ste pasivni, prepustate se, niste u stanju da se izborite sa problemima. Sada je vreme i da neke stvari privodite kraju, kako bi ste bili spremni za nove ciljeve. Takodje je vazno da ne mesate posao i emocije.
Ljubav
Moze se ocekivati da cete u narednom periodu imati dosta samopouzdanja kada je ljubav u pitanju. Dopadljivi ste i toga ste svesni. Partneru uvek mozete da izmamite osmeh na lice. Svestan je da bez Vas nema smisla zivota, da u njemu uvek budite ono najbolje. Ipak, prilicno ste zatvoreni, a otvoricete se onda kada Vi to budete zeleli. Ukoliko niste u vezi, u ljubavi morate biti oprezni, idealizujete partnera, sto kasnije dovodi do razocarenja, propadanja, pa i dusevnog pada. Nemojte biti tvrdoglavi, ako Vam neko blizak ukazuje na njegove mane, koje niste u stanju da sagledate. Ovo je period koji donosi obmanu, mozete bezati od realnosti.
Zdravlje
Naredni period ne bi trebao da Vam donese veci problem oko zdravlja. Naravno, pokusajte da smanjite konzumiranje ciagreta, alkohola, izbegavajte zadimljene prostorije. Cesto zelite da se opustite da pobegnete od stvarnosti, a onda pribegavate cigaretama, alkoholu. Povedite ipak racuna o imunitetu, prevencije radi pojacajte unos vitamina, minerala. Polako menjajte ono sto Vam moze ugroziti zdravlje. Vazno je da budete sto vise na svecem vazduhu. Pod stresom ste i osecate umor, pozlejno je da negde otputujete, kako bi obnovili energiju. Idite na redovne preglede, posavetujte se sa lekarom, ako Vas nesto muci. Vazno je da brinete o svom zdravlju.

JARAC

Posao
Ocekuje Vas jako dobra nedelja u poslovnom smislu. Prisutna su pozitivna desavanja, bicete puni energije i spemni da krenete u nove poslovne pobede. Euforicni ste i puni ideja, ali i pored toga nista ne prepustate slucaju. Dobar ste analiticar, metodicni ste i odgovorni, vidite i ono sto drugima promakne. Racunajte da cete imati dosta obaveza, a sa dobrom organizacijom mozete sve da postignete. Lako cete sve odradjivati, cak i najteze poslove. Ocekujte dobru saradnju sa partnerima, dopada im se Vas pozitivizam, ali i realno sagledavanje situacije, u kojoj znate kolike su mogucnosti da neki posao, projekat uspe.
Ljubav
U centru ste zbivanja, paznje, a to Vam ponajvise sada prija. Potrebna Vam je posvecenost, a tezite i stabilnom odnosu. Spremni ste da gradite stabilan i ozbiljan odnos koji ce biti na duze staze, potreban Vam je partner sa kojim mozete da gradite buducnost. U Vas zivot ulazi osoba koja ce imati jaka, stabilna osecanja. Odmah cete je prepoznati kao potencijalnog paratnera i necete kriti svoju zainteresovanost. Mozete izgraditi lep, dugotrajan odnos. Znacete sta mozete da ocekujete od njega. Medju Vama ce postojati iskrena oscenja koja ce Vas spajati. Lepi trenuci, koji slede, mogu da Vas usrece. Posvetite se potpuno voljenoj osobi.
Zdravlje
Naredni period je dobar kada je u pitanju zdravlje. Osecate se jako dobro, nemate tegobe koje bi bile od znacaja. Naravno, kod Vas je vec hronican problem sa kostima, kozom i zubima, ali ste tome i maksimalno posveceni. Idete na redovne kontrole, jer ste i sami vrlo odgovorni. Moguci su manji problemi sa pritiskom, holesterolom, ali se mogu regulisati ishranom i vecom aktivnoscu. Zato korisitite svaki slobodan trenutak, kako bi prosetali ili otisli na trening. Obratite paznju, jer se ne smete previse forsirati, a Vasa rekreacija mora biti lagana, zato Vam predlazem plivanje, koje ce Vam najvise prijati.

VODOLIJA

Posao
Moze se reci da ce Vam ova nedelja doneti povoljnosti na polju posla i zarade. Naravno, moracete uloziti veliki trud i napor da to i ostvarite. Materijalna sigurnost Vam je vrlo vazna. Mozete na pocetku tesko startovati, trpicete blokade, frustracije, ali je krajnji rezultat vrlo povoljan. Ovakva situacija Vas primorava na odgovornost, red, rad, disciplinu. Sposobni ste da poslovima koje zapocnete dodelite trajnost i postojanost. Samo je vazno da donosite nezavisno odluke, bez uplitanja drugih. Prilicno ste sumnjicavi, oprezni, pa svakako ne ulecete u poslovne transakcije kao “ grlom u jagode “!
Ljubav
Ljubav iz mladosti je ostavila dubok trag u Vasem srcu i u svakoj sledecoj trazite komadic te ljubavi, vracajuci se u proslost i preispitujuci se zbog cega i zasto se to desilo. Imate veliku potrebu za lkubavlju, ali slabo pokazujete svoja osecanja. Suzdrzani ste, sto u braku i vezi moze biti veliki problem, ukoliko se partner ne navikne na Vas zatvoren karakter. Sumnjicavi ste prema partneru, sto Vas cini tvrdoglavom i upornom osobom. Vama je potrebna ljubav na duze staze, a sada imate priliku i da je pronadjete. Ipak, trebace Vam vremena da se oslobodite i da joj otkrijete tajne, koje cuvate cak i od najblizih
Zdravlje
Na polju zdravlja Vam je naglasena jako dobra faza, pa ne mozete ocekivati vece probleme. Naravno, to ne znaci, da ne treba da resite tegobe koje Vas muce vec neko vreme, koje nisu akutne, a koje i datiraju iz ranijeg perioda. Vazno je da budete odgovorni prema sebi, da posetite lekara i uradite redovnu godisnju analizu organizma. To Vam nece oduzeti mnogo vremena. Morate se aktivirati, biti pokretljiviji, jer Vas staticnost ubija. Uvedite zdraviju ishranu, sa vecim unosom voca i povrca. Premoreni ste i pod stresom. Pokusajte da nadjete vreme samo za sebe i svoje potrebe. Izbegavajte negativne osobe u svojoj okolini.

RIBE
Posao
Mozete da ocekujete dobru poslovnu nedelju. Sada ste spremni da idete napred, ocekujete nesto novo, kroz progres, transformaciju. Spremni ste za nove ideje, koje ce Vas zadiviti, pokrenuti. Imacete dobru komunikaciju sa bliskim poslovnim okruzenjem . Umete dobro da plasirate stvari, a i da stignete do vrha i dobre zarade. Vasi saradnici to veoma dobro znaju. Spremni ste da ulozite i nadljudsku snagu, samo da dodjete do zeljenog cilja. U Vama vec tinja nova ideja, koja moze doneti i drasticne promene u nacinu poslovanja. Samo morate povesti racuna da sa tom velikom energijom, koja je u Vama, ne srusite one koji su Vam privrzeni i u kojima uvek mozete imati podrsku.
Ljubav
Mozete opteretiti partnera stalnom kontrolom i ultimatumima. To svakako ne vodi stabilnom odnosu. Morate uneti neke promene kod sebe, kako bi ste vezu odrzali. U suprotnom, Vasa poseisvnost, energija, plavi i rusi sve pred sobom, pa i emocije. Ukoliko ste sami, nemate nikakav problem da pokazete interesovanje i inicijativu prema osobi koja Vam se dopada. Za Vas ne postoje prepreke! Cak i ako je ta osoba zauzeta, necete prezati da dodjete do cilja. Vasa osecanja mogu biti uzvracena, ali povedite racuna da je ne povredite, ujedno i ugusite svojom ljubavlju. Sve sto budte dali, bice Vam uzvraceno istom merom.
Zdravlje
Dolazi do pada imuniteta! Moguce da cete ove nedelje imati promenljivo zdravlje. Necete biti bas u sjajnoj formi. Moguci su problemi sa krvnom slikom, anemijom, pa je pozeljno da se posavetujete sa lekarom. Ove nedelje ste pod prilicnim stresom, potreban Vam je mir i odmor, kako bi obnovili svoje zalihe energije. Sada nije dobar period za bilo kakav rizik sa zdravljem. Ishrana mora da Vam bude bogata mineralim, vitaminima, jedine sto kvalitetniju i svezu hranu, kako ne bi doslo do simptoma blazeg trovanja. Potrudite se da obezbedite sebi sve sto Vam je potrebno da bi se osecali bolje.