Par, dan zaljubljenih, ljubav, veza, poklon
Shutterstock
Par, dan zaljubljenih, ljubav, veza, poklon

Shutterstock

Par, dan zaljubljenih, ljubav, veza, poklon, Foto: Shutterstock

Ukoliko tražite romantičnog kavaljera savetujemo vam da birate ove horoskopske znakove. Oni su dobri ljubavnici, romantični džentlmeni sa kojima ćete uživati u sitnicama.

BIK

Bik će vas iznenaditi i onda kada nema novca, jer to što nema para ne znači da nema manira. On je duhovit, sentimentalan, emotivac, nepopravljiv romantik.

Sa njim jedino morate voditi računa, jer ume biti previše posvećen, čak i posesivan. Nekad je tvrdoglav, uporan, materijalista i zna biti ljubomoran. Jedno je sigurno, da ako tražite pravog muškarca onda je Bik vaš idealan partner.

Par, dan zaljubljenih, ljubav, veza, poklon

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

Rak je neverovatno romantičan i nežan. Na prvu loptu to nikada ne biste rekli, ali on svakako ima emocije koje krije iza ljušture. Ume da uživa uz romantične šetnje i gledanje u zvezde, a za vas će učiniti sve. Ukoliko mu je stalo do vas on će vas braniti od svih.

LAV

Lav voli da se bori zbog jedne jedinstvene na ovom svetu. Ukoliko ste baš vi ta, onda ste srećnica. Dokazivaće se na različite načine, od romantičnih mesta do poklona. Za njega druge neće postojati. Voli da ima konkurenciju, jer mu to daje motivaciju da se još više dokazuje, a od vas očekuje samo da ga hvalite.

VAGA

Vaga će vam prirediti romatične trenutke koje nikada nećete zaboraviti. Pitaćete se kako se samo setio toga, od sitnica, do velikih poklona i ručkova. Umetnik u duši, pisaće vam pesme, osikavaće vas, veličaće vaš lik i delo i na vas će misliti duboko u noć.

ljubav

Shutterstock

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

Iako Škorpije izgledaju nekako ravnodušno, oni će biti romantični tek ako ih baš osvojite. Posvetiće vam pesmu, govoriće vam da ste najlepša na svetu, pokloniće vam večnost, a vi nećete znati šta vas je snašlo.

RIBE

Ribe su nepopravljivi romantici. Naravno da njima nikada nije dosta nežnosti i ljubavi. Mana im je što nisu dovoljno odlučni, ali ni dovoljno uporni, pa neće znati kako da vam priđu i da vas osvoje, iako vas žele.

Sa njiima uz muziku, miris cveća, romantične šetnje po obali mora. Njegov glas će vas osvojiti, a njegova dobroda i plemenitost će vas kupiti za sva vremena.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija