O ČEMU NAJVIŠE SANJA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK Vodolija sanja samo seks, a jedan znak će se postideti kada pročita OVO!

Šta vi sanjate?!

Spavanje, san, snovi, krevet,
Foto: Shutterstock, ilustracija

Mi čuvamo naše snove u velikoj tvrđavi koju predstavlja naš mozak. U zavisnosti od toga kom znaku Zodijaka pripadamo, sanjamo različite i za naš znak specifične snove. Evo o čemu sanja svaki horoskopski znak pojedinačno.

 

Ovan

On sanja o nasilju, o tome da je ubijen ili prisiljen da se samoubije. U budnom stanju on sanja o tome da pobedi u svađi, dostigne uspeh i postane poznat po tome šta radi.

Bik

Sanja delove tela, horore i ponovno rođenje. Na javi sanja o gomili novca i dobrom životu bez obzira kako će do njega da dođe. Pogledajte OVDE vaš današnji horoskop.

Blizanci

Sanja o bolu zatvorenih očiju, a otvorenih o putovanjima i da se oslobodi stvari koje ga vezuju za jedno mesto.

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka
Foto: Shutterstock, ilustracija

Rak

U snu vidi savršenu ljubav i slamanje srca. Na javi priželjkuje velika okupljanja i da bude u centru pažnje.

Lav

Sanja o svetskoj dominaciji i svetlima reflektora, dok u stvarnom životu njihovi snovi su mnogo izvan okvira i zahtevaju mnogo igračaka.

Devica

Sanja o otkazu, ostavljanju, isključenju,... U stvarnosti sanjari o putovanjima, krstarenju na vodi i svemu što se nastavlja bez straha od kraja.

Vaga

Ima veoma žive snove koji su horor, strava i fantazija. U stvarnom životu njeni snovi su daleko manje dramatični. Pogledajte OVDE u kom znaku se rađaju najlepši ljudi.

Škorpija

Ona sanja o gubitku kontrole, panici i haosu. U stvarnom životu ona proživljava sve te košmare.

 

Strelac

Sanja o tome da je zarobljen i da mu je oduzeta sloboda. Na javi zamišlja kako ustaje, odlazi do prodavnice i kupuje sok.

Jarac

Noću Jarac sanja o poslu koji ga sutra očekuje. N aposlu narednog dana sanja o poslu koji ga čeka sutra. Jarac sanja o poslu, čak i kada je na poslu.

Vodolija

Ona sanja o seksu, a na javi sanjari o tome kako ne želi da ima seks. Uglavnom sanjaju sebe kako imaju seks sa nekim ko nije njihov partner. Pogledajte OVDE veliki ljubavni horoskop za maj.

Ribe

U dubokom snu, Ribe sanjaju o porodici. Kada su budne, razmišljaju o tome kako su sve druge porodice bolje od njihove i kako da i oni to postignu.

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi