Stres, nervoza, posao, ljutnja, bes,
Shutterstock, ilustracija
Krv krvna grupa transfuzija davanje krvi laboratorija analize

Shutterstock

Foto: Shutterstock

S obzirom da krv predstavlja simbol životne snage i energije, snovi o krvi ukazuju na veoma važne događaje koji slede u bliskoj budućnosti. Osim toga, krv može da simboliše i ljubav, strast i razočaranje. Vreme je da se suočite sa svojim strahovima i da preuzmete odgovornost za sopstvene postupke.

PROČITAJTE I:

 

Značenje ovakvih snova zavisi od načina na koji ste videli krv, da li je krv bila vaša ili tuđa, kao i od ostalih detalja u snu. Da biste mogli na pravilan način da tumačite ovakve snove bilo bi dobro da se prisetite što više detalja iz sna. U nastavku teksta možete saznati nešto više o simbolici koju krv ima u snovima. Pogledajte kako sanovnik tumači ove snove:

 

Šta znači sanjati krv?

Sanjati svoju krv: Ukoliko sanjate svoju sopstvenu krv, onda to znači da ste u stvarnom životu puni energije ili da ćete doživeti jake emocije u bliskoj budućnosti. Može se desiti da doživite veliku ljubav ili da sretnete dragu osobu koju dugo niste videli. Uglavnom, sanjati svoju krv je dobar znak i ne treba da se plašite. Moguće je da ćete ostvariti uspeh na poslovnom planu i da ćete u društvu biti omiljeni.

Sanjati tuđu krv: Tuđa krv u snu predskazuje neku opasnost, neprijatan događaj ili svađu u kojoj ćete biti učesnik. Budite oprezni, naročito u komunikaciji sa nepoznatim ljudima. Nekada se može desiti da ovakav san bude predznak za smrt u vašoj bliskoj okolini, možda čak i u porodici.

Krv, krvna slika, analize

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Sanjati da vam krv ide iz nosa: Ako ste sanjali da vam krv ide iz nosa, to je znak da vas u narednom periodu očekuje dosta sreće i lepih dešavanja, prijatnih susreta, a moguć je i novčani dobitak. Takođe, moguće je da ćete imati ponudu koja bi mogla da vam promeni život iz korena.

Sanjati krv u ustima: Ukoliko sanjate da imate krv u ustima, to je znak da ćete se mnogo razočarati u nekoga. Ako tu krv progutate, to znači da ćete uspeti da ostvarite svoj cilj, uprkos brojnim preprekama. Međutim, ako u snu pljujete krv, to ukazuje da ćete biti jako ljuti zbog postupaka nekih ljudi u vašoj okolini. Pljuvanje krvi u snu ukazuje i na to da ste pod velikim stresom i da se to može odraziti na vaše zdravstveno stanje.

PREPORUČUJEMO:

 

Sanjati da stojite u lokvi krvi: Ukoliko sanjate da stojite u lokvi krvi ili da se krećete po njoj, to znači da ćete uspeti da ostvarite svoj cilj ili da vam sledi iznenadni dobitak. Ovaj san može da simboliše i uspeh na poslu, na ispitu ili u nekoj drugoj važnoj situaciji.

Sanjati krv na telu: Ukoliko sanjate da se krv nalazi na vašem telu ili na telu drugih osoba, to je znak da se plašite odrastanja. Ovaj san vas upozorava da je vreme da preuzmete inicijativu i odgovornost nad sopstvenim životom.

 

Sanjati krv u čaši: Ukoliko sanjate čašu u kojoj se nalazi krv, to je dobar znak. U bliskoj budućnosti ćete verovatno imati neki materijalni dobitak, a moguće je da je u pitanju i nasledstvo. Ako u snu popijete tu krv iz čaše, to je dobar znak i takođe ukazuje na nešto pozitivno i lepo što sledi u narednom periodu. Zračićete pozitivnom energijom i imaćete uspeha na svim životnim poljima. Pogledajte OVDE od čega zavisi da li će se sećati šta se sanjali prošle noći.

Sanjati razmazanu krv: Ako sanjate da je krv razmazana ili umrljana, to je znak da svoju energiju treba da preusmerite u nekom drugom pravcu. Ovaj san može da ukazuje i na to da ste kvalitetna i vredna osoba, ali da ste energiju usmerili u pogrešnom pravcu. Ako ste sanjali ovaj san, razmislite o tome šta zaista želite i pokušajte da dovedete u red neke stvari i da se vratite na pravi put. Vrlo je verovatno da se previše zalažete za neku ljubav koja vam nije uzvraćena ili da imate neke pogrešne ideale.

Sanjati kako krv kaplje: Ako sanjate da krv kaplje, to znači da vam predstoji period uživanja i sreće. Ovaj san može da simboliše i to da vreme ide i da se bliži moment susreta sa dragim osobama sa kojima se niste videli duže vremena.

Ako uzimate OVAJ vitamin, ZAPAMTIĆETE sve svoje snove!

AUTOR: Superžena/M.M. DATUM I VREME: 20.08.2019. 12:09 Svi se ponekad probudimo znajući da smo sanjali nešto živopisno i intrigantno, ali toga se ujutru sećamo u tragovima. Foto: Shutterstock, ilustracija Naučnici veruju da su otkrili koji vitamin pomaže da se snovi upamte.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva kako da izračunate da li ćete biti bogati