EGIPATSKI TRIK ZA LEPE SNOVE Uzmite dva peškira, pokvasite ih i uradite OVO! Spavaćete kao beba, ljudi se kunu da POMAŽE!

Znojenje, okretanje po krevetu i sneno bauljanje po balkonu (ako ga ima!) izvjesniji su scenarij od blaženog sna!

San, spavanje, košmari, noćna mora, sanovnik
Foto: Shutterstock, ilustracija

Kad se temperature i noću zadržavaju iznad 30 stepeni - a baš nas taj gušt, najavljuje Republički hidrometeorološki zavod - očekuje narednih dana - uistinu je neugodno spavati u sobi koja je toplotno loše izolovana ili nema klima uređaj.

 

Znojenje, okretanje po krevetu i sneno bauljanje po balkonu (ako ga ima!) izvesniji su scenarij od blaženog sna. Ako ste i vi takve sreće, predlažemo vam da idući put pre nego što izgubite živce zbog (ne)spavanja u pretoploj sobi isprobate neki od trikova koje smo pronašli, a jedan od njih je, navodno, bio poznat još starim Egipćanima.

SNOVI KOJI BUDE NEMIR Ukoliko ste sanjali da vam je otac mrtav, to je znak da vas u budućnosti očekuje nešto jako UZNEMIRUJUĆE!

EGIPAT
Foto: Shutterstock

Za takozvanu "egipatsku metodu" trebaće vam dva peškira veličine onih za plažu. Jedan ćete staviti na krevet, a drugi pokvastit hladnom vodom, dobro ocediti tako da bude vlažan (možete ga lagano "zavrteti" u mašini za veš) pa ćete se njim pokriti. Dok spavate, vlažni peškir će lepo da vas rashladi.

SANOVNIK OTKRIVA Sanjali ste SVADBU ili veselje? Pretvarate se da ste srećni zbog nekoga, ali ste u sebi sasvim OČAJNI!

Peškir, peškiri, veš
Foto: Shutterstock, ilustracija

Puno jednostavnija metoda je rashlađivanje pomoću ventilatora, ali pripazite kako ćete da ga postavite. Pokazalo se da je najučinkovitije usmeriti ga prema otvorenom prozoru, kako bi izbacivao topli zrak iz sobe. Još je bolje koristiti dva ventilatora usmerena tako da se zračne struje ukrštaju, a uputno je i pred ventilator staviti lavor s hladnom vodom ili ledom.

OVI SNOVI NAJAVLJUJU LEPE DOGAĐAJE Ako ste sanjali da ste TRUDNI, možete da očekujete VELIKE PROMENE u životu!

 

Lakšem snu po letnjim vrućinama pomoći će i posteljina od gusto tkanog, kvalitetnog pamuka, posebno ako je pola sata pre odlaska na spavanje rashladite u zamrzivaču (prethodno ju stavite u kesu). Ugodnije se spava i na prostirkama punjenim prirodnim materijalom, ako ih možete da ih nabavite, a preporučljivo je i jastuk zameniti onim punjenim heljdom ili drugim prirodnim materijalom koji sporije upija telesnu toplinu.

SNOVI KOJI NAJAVLJUJU USPEH Ako ste OVO sanjali, možete očekivati OSTVARENJE svih AMBICIJA i ŽELJA!

San, spavanje, košmari, noćna mora, sanovnik
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ako vam je baš jako vruće u krevetu, nabavite termofor i napunite ga hladnom vodom, a isti efekt postići ćete ako čarape (ili nešto njima slično) napunite rižom i dobro rashladite u frižideru. Takve rashlađene paketiće smestite uz tačke na kojima osećate puls i brzo ćete se rashladiti.

NIŠTA NIJE SLUČAJNO Sanjali ste SE*S SA ŠEFOM? Biće vam neprijatno kada vidite njegovo ZNAČENJE!

Preporučljivo je i da se pre spavanja istuširati mlakom vodom, umočiti noge u hladnu vodu, popijete nekoliko čaša hladne vode, kao i spavate bez odeće, a nije nebitno ni u kojem položaju ćete da ležite. Pokazalo se da je spavanje u položaju "spread eagle", u kojem se leži na leđima, a noge i ruke se međusobno ne dotiču, najpreporučljivije za vruće letnje noći.

SLUTI NA RADOST! Ako ste sanjali ŽENU U BELOM, očekujte VELIKU SREĆU!

Kušadasi Noć More Godišnji odmor
Foto: Shutterstock

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Retrogradni Merkur donosi vrtoglave promene - do 1. avgusta nikako ne smete raditi OVE STVARI

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi