Devojka, sreća, želje
Shutterstock
Spavanje, san, snovi

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Snovi i dalje predstavljaju veliku misteriju. Svaka osoba sanja, čak i životinje. 

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ponekada snovi mogu biti strašni, ponekada predivni, a ponekada krajnje neobični. Ipak, oni nisu samo iluzija koju stvara mozak, već mogu imati i veoma važno značenje. Čak i naučnici veruju da naša prošlost utiče na snove, a ponekada oni čak mogu biti simbol nečeg što će nam se desiti u budućnosti.

Ovi simboli ponekada mogu biti dobri, a ponekada loši. Ako ste sanjali neku od ovih stvari, možete da se nadate dobroj sreći.

1. Prsten

Ako u snu nosite prsten, to je znak da vas u bliskoj budućnosti očekuje novac.

2. Izgradnja zgrade

Ako u snu vidite izgradnju zgrade ili kuće, to je takođe dobar znak koji ukazuje na novčani dobitak i sreću.

3. Papagaj

Ako čujete papagaje u snu, onda se spremite da dobar deo dana provedete sa prijateljima. Papagaj je simbol prijateljstva, međutim, ako u snu vidite mrtvog papagaja, možda vas očekuju loše vesti u vezi sa nekom dragom osobom.

Žena sreća srećna radost osmeh

Shutterstock

Foto: Shutterstock

4. Kataklizma

Kataklizma u snovima ne znači da će uskoro kraj sveta, niti vašeg života. U pitanju je upozorenje koja ukazuje da je potrebno da promenite nešto u svom životu, vezi, poslu ili prijateljstvu sa nekim jer vas u suprotnom može zadesiti nešto katastrofalno.

5. Siromaštvo

Siromaštvo se u snovima smatra simbolom dobre sreće. Nikada ne znači da ćete izgubiti nešto.

6. Krava

Krava u snovima uvek znači da vas oćekuje nešto lepo. Ako sanjate kako muzete kravu - to je definitivno znak dobre sreće.

7. Karte

Igranje karata u snu je simbol nade, posebno ako ste dobili partiju koju ste igrali. Ako pak igrate u nešto, to može biti znak da vam u životu predstoje određene poteškoće.