UDAJA VAM PREDSTOJI! Ukoliko ste sanjali neki od OVIH SNOVA, uskoro vas očekuje BRAK!

Ukoliko ste se pitali šta znače vaši snovi, evo prilike da ih možda i protumačite. Ako možete da se setite svojih snova, a sanjali ste neku od navedenih situacija, znači da su svadbena zvona pred vama i uskoro ćete reći sudbonosno "da".

Spavanje, san, snovi
Foto: Shutterstock, ilustracija

Zeleni venac

Videti venac u snu znači da ćete uspešno izbegavati sve brige i probleme. Zlatni venac predznak je dugog i srećnog života, crveni venac označava vernu ljubav, dok zeleni venac označava da ćete se uskoro udati. Ali, postoje i venci koje nije dobro videti u snu. Reč je o onim cvetnim i napravljenim od granja koji predstavljaju brige u ljubavi i označavaju opasnost. Nadamo se da njih nećete videti u svojim snovima.

 

Trešnjino drvo

Trešnja znači da vas očekuje velika sreća. Naime, trešnje u snu označavaju da ćete uskoro upoznati osobu koja će vas oduševiti na prvi pogled. Ako u svom snu berete trešnje, to označava uzbudljivu avanturu, a ako ih jedete, pred vama je povoljno zdravstveno razdoblje. Ako želite da se uskoro udate, nadamo se da će se u vašim snovima naći drvo trešnje jer ono označava upravo to - skorašnju udaju. Još ako je to drvo u cvatu, predviđa vam se srećan bračni život. Pogledjate OVDE kakvi snovi najavljuju novu ljubav.

Jahali ste ždrebe

Ždrebe u snovima označava ispunjenje velikih životnih želja. Ako je među njima i ona da se uskoro udate, u svom snu bi morale da ga jašete. Jahanje ždrebeta predstavlja brzu odluku o ulasku u bračni život s kojom bi mogle da iznenadite sve svoje bližnje. Kupovina ždrebeta ukazuje na ostvarenje planova, poklanjanje implicira na to da ćete nekoga obradovati, a prodaja da radite posao koji volite. Ali, nije sve tako ružičasto. Ako vam neko u snovima ukrade ždrebe, mogle bi nekoga da izneverite, a ako ga u snu dobijete na poklon, predviđa vam se neprijatno iznenađenje.

 

Zid koji se gradi

Zid označava ograničenja i prepreke, ali to ne vredi i za snove. Tako snovi o preskakanju zida znače da ćete uspešno da preskočite sve prepreke koje vam se nalaze na putu, snovi u kojima rušiš zid označavaju uništavanje tih prepreka, dok snovi u kojima vidiš ostatke zida znače da je pred vama pozitivno životno razdoblje. Ako u svojim snovima gradite novi zid, pripremite se za udaju! Naime, gradnja zida u snovima predznak je skorašnje svadbe. Saznajte OVDE kakvi snovi najvljuju smrt.

Svadba, venčanje, slavlje, mladenci
 Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi