Venčanje Mlada Nevesta Mladoženja Brak
Shutterstock
Venčanje Mlada Nevesta Mladoženja Brak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ukoliko ste se pitali šta znače vaši snovi, evo prilike da ih možda i protumačite.

Ako možete da se setite svojih snova, a sanjali ste neku od navedenih situacija, znači da su svadbena zvona pred vama i uskoro ćete reći sudbonosno "da".

Zeleni venac

Videti venac u snu znači da ćete uspešno izbegavati sve brige i probleme. Zlatni venac predznak je dugog i srećnog života, crveni venac označava vernu ljubav, dok zeleni venac označava da ćete se uskoro udati. Ali, postoje i venci koje nije dobro videti u snu. Reč je o onim cvetnim i napravljenim od granja koji predstavljaju brige u ljubavi i označavaju opasnost. Nadamo se da njih nećete videti u svojim snovima.

Venac

shutterstock

Foto: shutterstock

Trešnjino drvo

Trešnja znači da vas očekuje velika sreća. Naime, trešnje u snu označavaju da ćete uskoro upoznati osobu koja će vas oduševiti na prvi pogled. Ako u svom snu berete trešnje, to označava uzbudljivu avanturu, a ako ih jedete, pred vama je povoljno zdravstveno razdoblje. Ako želite da se uskoro udate, nadamo se da će se u vašim snovima naći drvo trešnje jer ono označava upravo to - skorašnju udaju. Još ako je to drvo u cvatu, predviđa vam se srećan bračni život.

Cvet Cveće Trešnja Cvet trešnje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Jahali ste ždrebe

Ždrebe u snovima označava ispunjenje velikih životnih želja. Ako je među njima i ona da se uskoro udate, u svom snu bi morale da ga jašete. Jahanje ždrebeta predstavlja brzu odluku o ulasku u bračni život s kojom bi mogle da iznenadite sve svoje bližnje. Kupovina ždrebeta ukazuje na ostvarenje planova, poklanjanje implicira na to da ćete nekoga obradovati, a prodaja da radite posao koji volite. Ali, nije sve tako ružičasto. Ako vam neko u snovima ukrade ždrebe, mogle bi nekoga da izneverite, a ako ga u snu dobijete na poklon, predviđa vam se neprijatno iznenađenje.

Konj Konji Fijaker Konjska zaprega

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Zid koji se gradi

Zid označava ograničenja i prepreke, ali to ne vredi i za snove. Tako snovi o preskakanju zida znače da ćete uspešno da preskočite sve prepreke koje vam se nalaze na putu, snovi u kojima rušiš zid označavaju uništavanje tih prepreka, dok snovi u kojima vidiš ostatke zida znače da je pred vama pozitivno životno razdoblje. Ako u svojim snovima gradite novi zid, pripremite se za udaju! Naime, gradnja zida u snovima predznak je skorašnje svadbe.

Zid plača molitva

Profimedia

Foto: Profimedia