A MISLILI STE DRUGAČIJE! Snovi o zmijama ukazuju na opasnost, a evo šta zapravo znači sanjati VELIKU ZMIJU!

Niste to znali!

Zmija otrovnica
Zmija otrovnica, Foto: Profimedia.rs

Snovi sa zmijama vrlo retko su pozitivni. Videti jednu ili više zmija u snu, obično označavaju da vam predstoji neka opasnost, nepogoda ili loš period u životu. Isto tako mogu označavati probleme sa prijateljima i bližom porodicom, pogotovu mužem, suprugom.

Sanjati veliku zmiju

Ako sanjate veliku zmiju, to se tumači kao upozorenje da budete oprezni jer u vašoj okolini postoji neko ko vam ne želi dobro. Svi vam pričaju da morate bolje procenjivati ljude kako biste sebe zaštitili od neprijatnih situacija. Kada vam se neko dopadne na prvi pogled, odmah mu poklonite vaše potpuno poverenje. Ljutite se na one koji vam žele najbolje, a ponekad vam grubo u lice kažu šta misle. Ne shvatate da je to iskrenije nego da vam pričaju sve najbolje, a iza leđa vas ismevaju.

San, spavanje, košmari, noćna mora, sanovnik
San, Foto: Shutterstock

Sanjati malu zmiju

Videti malu zmiju u snu označava da ćete imati nepredviđene troškove. Previše ste darežljivi, a neko iz okruženja će to zloupotrebiti i naneti vam štetu. To će najverovatnije biti slučajno, ali svesni ste da ako popustite i ovaj put, ljudi će nastaviti da vas iskorišćavaju.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi