ONA JE SAMO JEDNA I JEDINA Sanjali ste vašu POKOJNU MAJKU? Ovakvi snovi prave JAKE OŽILJKE i nikog ne ostavljaju RAVNODUŠNIM!

Majka je izuzetno čest motiv u snovima. Najčešći je kod dece, a kako smo stariji roditelje sve češće sanjamo. Snovi gde sanjamo roditelje neposredno nakon njihove smrti se ne tumače, jer takvi događaji nose veliki emotivni naboj i prave jake ožiljke.

Spavanje umor snovi
Foto: Shutterstock

Majka je izuzetno čest motiv u snovima. Najčešći je kod dece, a kako smo stariji roditelje sve češće sanjamo. Snovi gde sanjamo roditelje neposredno nakon njihove smrti se ne tumače, jer takvi događaji nose veliki emotivni naboj i prave jake ožiljke.

 

Videti majku u snu

Ako u snu vidite majku, to ukazuje da ćete čuti prijatne vesti. Moguće je da ste zabrinuti za nekog člana porodice sa kojim niste u dobrim odnosima, ali vam je mnogo stalo do nje/ga. Osetićete veliko olakšanje kada saznate da je dobro i daćete sve od sebe da spustite loptu, progutate ponos i posvetite mu/joj malo više vremena.

 

Pričati sa mamom u snu

Sanjati da razgovarate sa majkom simbolizuje uspešan poduhvat. Može se desiti da ćete započeti posao sa ljudima koji će vas iznenaditi svojom dobrotom i ljubaznošću. Pošto ste ranije imali loših iskustava, njihove reči i saveti će za vas biti kao melem koji će vam povratiti veru u poštenje i druge vrednosti za koje ste verovali da više ne postoje.

Dosada razgovor smaranje
 Foto: Profimedia

Sanjati da vaša majka umire

Kada vam u snu umire majka, to označava da ćete biti zabrinuti. Verovatno ćete morati da provedete određeno vreme daleko od drage osobe zbog čega ćete osetiti nemir i tugu. Nećete moći da se posvetite poslu ili nekim drugim obavezama koje su uzrok vašeg odlaska pa ćete jedva čekati da se sve završi kako biste se što pre vratili kući.

NE ZANEMARUJTE! Vaši snovi vas upozoravaju na bolest 10 godina pre nego što se pojave prvi simptomi!

Umrlu majku sanjati

Sanjati umrlu majku označava napredak. U narednom periodu imaćete mnogo razloga za slavlje jer će se većina vaših želja ostvariti. Iako ćete imati utisak da stvari idu sporijim tokom nego što ste zamišljali, shvatićete da su se dogodile baš u pravo vreme i da vam samo ostaje da u njima maksimalno uživate. Ako je vaša majka umrla u skorije vrijeme, u periodu skorijem od 2 godine, takvi snovi se ne tumače.

žena, tuga, raskid
Foto: Shutterstock, ilustracija

Sanjati majku od dečka, devojke, muža ili supruge

Ako sanjate majku od vašeg dečka ili devojke ili draže polovine, taj san označava da vas neko u porodici neopravdano ogovara. Ipak vašim djelima ćete demantovati sve glasine.

TO JE ZNAK! Budite se često oko 3 ili 4 sata ujutru?! Vi ste onda veoma posebna osoba, evo i zbog čega!

Sanjati tuđu majku

Ako sanjate tuđu mamu, taj san označava da ako je u pitanju poznata osoba toj osobi nešto podsvesno zavidite. Treba da radite na tome da takve misli odbacite. Ako je osoba nepoznata, san označava nedostatak pažnje od vaših roditelja ili supruge.

Ogledalo, žena, nega, sređivanje
Foto: Shutterstock, ilustracija

Svađati se sa majkom (mamom) u snu

Ako se u snu svađate sa vašom vlastitom mamom, taj san označava da ćete na javi napraviti neku nepromišljenu gestu ili reći nešto što nije trebalo u datom momentu zbog čega ćete se kajati.

KRIJE SE JAKA PORUKA Sanjale ste se*s sa bivšim ili najboljom drugaricom?! Evo šta kakvo značenje imaju takvi snovi!

Igrati ili plesati sa mamom

Sreća, blagostanje, dobro zdravlje i dug život. Predstoji vam period života u kojem će sve ići po vašim planovima.

drugarice prijateljice smeh
 Foto: Profimedia

Sanjati golu majku

Očekuje vas sramota i stid na javi zbog vaših djela u prošlosti. Nešto što ne želite da se sazna će se pročuti i vratiti se iz prošlosti da vas proganja.

SVE ZAVISI OD JEDNE STVARI! Evo kako poza u kojoj spavate određuje da li ćete imati noćne more ili seksi snove


Sanjati da je vaša mama stara

Ako u snu sanjate roditelje da su stari i u poodmaklim godinama, a na javi to nisu, taj san simbolizuje brige i nedaće, moguće i manje zdravstvene probleme zbog nedostatka aktivnosti.

JEDAN UKAZUJE NA OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM! 9 snova koje NIKAKO ne smete da ignorišete!

Ako vas mama kritikuje u snu

Vreme je za teretanu, trčanje, biciklo i zdraviju ishranu. Treba da poradite na sebi, ljudi oko vas su počeli da primećuju da ste se zapustili.

Stres, nervoza, svađa
Foto: Shutterstock, ilustracija

Definicija majke

Majka je biološki ili socijalni ženski roditelj.

mama, deca
Foto: Screenshoot, ilustracija

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi