ŠTA NAM PODSVEST PORUČUJE? Sanjali ste toplu vodu? NAJEŽIĆETE SE kada vidite njeno značenje!

Voda pored vatre je jedan od najčešćih snova.

San, spavanje, košmari, noćna mora, sanovnik
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ljudi najčešće sanjaju da vide neku vodenu površinu, ali čest je san pri kojem su žedni. Vrlo često san može biti povezan sa željom i potrebom da osoba ide mokriti, usled čega se san prekida jer taj osećaj imamo i na javi.

Zavisno od tipa vode koju pijete i situacije značenje ovog sna može varirati. 

Sanjati hladnu vodu

Ako sanjate hladnu vodu, to simbolizuje radost. Moguće je da će vam se u narednom periodu dogoditi lepe stvari zbog kojih ćete biti srećni. Rešićete problem zbog kog vas je dugo bolela glava pa ćete konačno moći da se opustite i da uživate.

PREDVIĐAJU BUDUĆNOST Sanjate da PADATE SA VISINE ILI VAS JURE?! Evo zašto nikada ne treba da ignorište takve snove!

Sanjati toplu vodu

Ukoliko sanjate toplu vodu, to upozorava na bolest. Može se desiti da se nećete dobro osećati i da ćete morati da se pridržavate lekarevih uputstava. Nećete smeti da preskačete terapiju i da se umarate što će vam jako teško pasti.

Voda
Foto: Profimedia.rs

Sanjati da ste nekome dali vodu

Kada u snu nekome date vodu, to ukazuje da ste odani. Vi ste osoba koja bi sve učinila za svoje prijatelje i nikome ne dozvoljavate da, u vašem društvu, loše priča o njima. Svesni ste da imaju i mane, ali uvek ih branite kada ih neko kritikuje.

Sanjati mutnu vodu

Ako u snu vidite mutnu vodu, to označava smetnje. Verovatno već duže vreme nešto planirate da uradite, ali konstantno nailazite na prepreke koje vas vraćaju na početak. Imate osećaj da to nikada nećete završiti zbog čega se dodatno nervirate.

Sanjati bistru vodu

Ukoliko u snu vidite bistru vodu, to znači da ćete ostvariti malu dobit. Može se desiti da ćete učestvovati u nekom kvizu ili da ćete igrati loto, kladionicu, itd. Imaćete početničku sreću pošto se time niste ranije bavili.

Dunav reka
Foto: Shutterstock

Sanjati duboku vodu

Kada u snu vidite duboku vodu, to upozorava na opasnost. Moguće je da će neko pokušati da vas, ili blisku osobu, opljačka ili povredi. Doživećete traumatično iskustvo posle koga ćete biti oprezniji i nepoverljivi.

Sanjati da hodate kroz vodu

Ako u snu hodate kroz vodu, to ukazuje da niko ne može da vas zaustavi. Vi ste nepokolebljivi i, kada date reč, uradićete sve da je ispoštujete. Tu osobinu cenite i kod drugih ljudi, a trudite se da izbegnete one koji se lako predomisle.

OTKRIVENO KOJI JE NAJČEŠĆI SAN TRUDNICA Ako ste OVO sanjali, postoji velika šansa da ste TRUDNI

Sanjati da hodate po površini vode

Ukoliko u snu hodate po površini vode, to implicira da se ničega ne bojite. Vama je savest čista i možete svakoga da pogledate u oči. Iskreni ste i pridržavate se onoga što pričate pa niko ne može da vas optuži da ste licemer.

Sanjati da voda kulja iz cevi

Kada u snu voda kulja iz cevi, to označava buran emotivni život. Verovatno imate mnogo udvarača/udvaračica pa ne znate koga da izaberete. Plašite se da ne pogrešite pa se može desiti da ćete još neko vreme biti sami.

Česma voda
 Foto: Profimedia

Ako sanjate vodu u vidu jezera ili mora

To označava da ćete prevazići neki za vas veliki problem iako se on drugima čini sitan.

BABA VANGA TUMAČI SNOVE Ako ovo sanjate, zapitajte se dobro KAKO ćete proći!

Ako sanjate vodu u vidu potoka

To označava da ćete prevazići neki relativno mali problem.

SNOVI KOJ NAJAVLJUJU LJUBAV Ako sanjate jednu od ovih stvari, upoznaćete srodnu dušu!

San u kojem plivate kroz vodu

Ovaj san znači da ćete kroz neke još uvek neodređene probleme proći veoma vešto, da ćete i neke osobe oko vas impresionirati.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli hladnu, toplu, duboku, mutnu ili bistru vodu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija vode

Voda je supstanca bez ukusa, boje i mirisa.

Spavanje, san, snovi, krevet,
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi