Svadba
Shutterstock
San, spavanje, košmari, noćna mora, sanovnik

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Sanjati da ste krenuli na neko veselje ali da ne možete nikako da stignete i nervirate se

Odabrali ste neki „pogrešan put“ kojim želite da ostvarite želje i ciljeve, i počeli ste da se vrlo i oslanjate na osobe koje vama nisu pravi prijatelji, te ćete svojom krivicom da pogrešite, te i iako ćete da se pokajete, od toga nećete imati baš ništa, jer ćete svakako da sasvim propadnete.

PROČITAJTE I:

trudnica trudnoća

Profimedia.rs

Sanjati da pokušavate da sakrijete svoje veselje zbog ostvarenog uspeha ali ne možete

Imate običaj da svakome „natrljate na nos“ kada nešto značajno ostvarite, te i da se „naslađujete tuđim patnjama i nevoljama“, pa i niste posebno omiljeni u društvu, i čak i vaši stari prijatelji baš nekada vaše postupke ne mogu da razumeju, a i da ih na pravi način definišu, te da ne pomisle da ste zlobna i podmukla osoba.

PROČITAJTE JOŠ I:

Sanjati da je vaše veselje propalo jer ste se prerano ponadali da ćete u svemu uspeti olako

Mada je jasno da je na javi veselje svake vrste povod za sreću i radost, njegova je simbolika dosta i zanimljiva i može da se odnosi na to da se neko „veseli tuđoj nevolji“, pa da je okarakterisan ili kao zlobna ili podmukla osoba, ili da se neko „prerano veseli“, što označava da se polakomio na i uspeh i bogatstvo, ali da će da doživi razočaranje i velike nevolje i skore poraze.

Venčanje, mlada, venčanicca, svadba

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Šta znači sanjati veselje – veselje kao predominirajući motiv u snovima

Iako je veselje u snovima učestao motiv i predstavlja podsvesnu projekciju neke sreće i radosti, ipak mu simbolika na javi nije nužno dobra i pozitivna, te je najviše zavisna od neke konkretne situacije i konotacije samih snova, pa je i nekada negativna, ili pak jasno implikativna i direktna.

U nastavku teksta će biti navedeni oni najčešći i najupečatljiviji snovi o veselju, te data analiza ili tumačenja i značenja snova na javi, već po starim i/ili po savremenim sanjaricama i sanovnicima.

Sanjati da ste došli nepozvani na neko veselje i svi vas gledaju u čudu i vama je neprijatno

Pretvarate se da ste srećni i zadovoljni zbog nekoga ili nečega, ali ste u sebi sasvim i očajni ili baš ogorčeni, jer ne možete da imate ono što želite pa morate da se „zadovoljite malim stvarima“, što vas kao sujetnu osobu u velikoj meri frustrira.

Svadba

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Sanjati da je nečija sahrana odjednom „prerasla“ u veselje i svi pevaju i igraju na groblju

Ne priliči vam da se svađate i ponašate kao da ste „na pijaci“, jer ste zbog nečega uvređeni i ljuti i ne kontrolišete se, već i reagujete afektivno i vrlo ružno, za mesto na kome se nalazite i za osobe koje su vrlo vaspitane i koje ne razumeju „kočijaško ponašanje i javne izlive besa i negodovanja“ koji su vama svojstveni na žalost.

Sanjati da ste pozvani na nečije veselje ali ne želite da idete jer tu osobu ne volite nikako

Želite da se pretvarate da nekoga poštujete i volite, ali vam to baš nikako i „ne ide“, pa ste rešeni da nekome u lice kažete sve što vam smeta i da se ponašate onako kako vi smatrate da je najbolje, ikao će to svi da osude, te i da vas sa „zgražavanjem posmatraju kao nekog nekulturnog“.

PREPORUČUJEMO:

Sanjati da vama neko priprema iznenadno slavlje i želi da veselje bude veliko i značajno

Preterujete u nekim svojim željama i ambicijama, i stalno brzate sa nekim odlukama pa pravite nepredviđene i nepotrebne greške i propuste, što će da vas na kraju i košta dobrih rezultata, i vrlo je izvesno da ćete da propadnete sasvim uskoro, i patićete i očajavati jer ste bili „blizu cilja“.

Svadba

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Sanjati da želite da organizujete veselje o kome će „da se priča“ te angažujete profesionalce

Stalno vam je važno šta o vama misli i priča „masa ili većina“, kao da ne treba da imate prava na svoj život i kao da je svačiji sud važan, te se trudite da se ne osramotite „pred ljudima“ i ponašate se zaista „malograđanski i priprosto“, kada se na takve stvari uopšte i obazirete u svom životu.

Sanjati da se spremate za neko veselje na kome ste gost ali da ste se obukli vrlo neprikladno

Imaćete neke skore velike probleme sa osobama sa kojima sarađujete jer će one na vas, da sve ili loše procene ili odgovornosti za greške i prebace, pa ćete vi da budete glavni krivac, te i jedna ili žrtva ili kolateralna šteta, koja će da „plati ceh u ime celog kolektiva“, i verovatno ćete brzo ostati bez pozicije ili pak i dobiti otkaz.

Sanjati da svi plaču i kukaju na nekom veselju i da ste vi začuđeni i iznenađeni prizorom

Vama će neke loše vesti da sasvim poremete život i planove, jer će da umre osoba koja vam je ili bila važna i bliska, i nećete biti u stanju da bilo šta radite i da se saberete dok vas tuga i bol malo ne prođu.

Mlada, groblje

Profimedia

Foto: Profimedia

Sanjati da igrate i pevate na nečijem veselju iako tu osobu niti volite niti joj želite dobro

Skloni ste da se „radujete tuđoj nesreći“ i ne smatrate da je to nešto nužno loše, te verujete da je u pitanju „zdrava konkurencija“, pa i tako to sebi u „svojoj glavi pokušavate da predstavite“.

Sanjati da ste vi pevač na nečijem veselju i da ste srećni zbog zarade koju ćete ostvariti

Veliki ste materijalista i radujete se samo kada se naziru neke nove prilike koje su bogato plaćene i koje vam mogu obezbediti poziciju i ugled u društvu, te vas nije ni briga za druge i da li oni pak imaju dovoljno, jer vam je najvažnije da „obezbedite sebe“.

PREPORUČUJEMO I:

Trudnica, kafić, trudnoća

Shutterstock, ilustracija