NIŠTA NIJE SLUČAJNO Sanjali ste SE*S SA ŠEFOM? Biće vam neprijatno kada vidite njegovo ZNAČENJE!

Možete puno saznati iz njega...

Spavanje, san, snovi
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ako se probudite usred noći sa osećajem vreline i blage uznemirenosti, posle intenzivnog seksualnog sna sa neočekivanom osobom, nemojte da brinete niste jedini kome se to dogodilo. Seksualni snovi su vrlo učestali, i ako ih malo dublje analiziramo možemo puno saznati iz njih.

A sada malo o snovima generalno. Najveća verovatnoća postoji da ćete ovu vrstu sna imati u REM fazi kada je naš mozak najviše stimulisan i kreativan. Naši ciklusi sna traju oko 90 minuta, sa tim da najveći deo tog ciklusa otpada upravo na REM fazu sna. To objašnjava činjenicu zašto se često sećamo stvari koje smo sanjali upravo tokom ove faze.

 

Seksualni snovi su manifestacija naših podsvesnih aneksioznosti i želja, koje ne moraju nužno biti seksualne prirode. Snovi su svojevrsan presek naših želja, briga i toka svesti. U suštini snovi su ogledalo naših osećanja u sadašnjem vremenu.

PROVERENO RADI! Ovi JEDNOSTAVNI saveti će vam pomoći da pobedite nesanicu!

Seks sa kolegom

Ukoliko ste imali san u kome ste imali seks sa kolegom, to ne mora nužna da znači da vas on seksualno privlači. To pre svega može značiti da biste voleli da imate neke od osobina koje on poseduje. Zapitajte se šta je to što ističe tu određenu osobu. Da li je u pitanju visina njegove plate, popularnost u kolektivu ili činjenica da je omiljen radnik vaše šefice. Tako ćete lakše pronaći odgovor na pitanje koje vas muči.

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Foto: Shutterstock, ilustracija

Seks sa šefom

Ako ste se zagrejali za vašeg šefa na poslu, verovatno potajno želite dominaciju i moć. Zapamtite: seks u snovima nije nužno vezan za kvalitet i osobine osobe koju sanjate, već ono što ona predstavalja, poput društvenog uticaja ili autoriteta u poslovnom okruženju.

 

Seks sa poznatima

Sanjali ste seks sa Bred Pitom na plaži? To može da znači da pokušavate da se povežete sa nekim aspektima iz filmova u kojima ste ga gledali kako bi unapredili svoj život. Razmislite o tome šta vam prvo pada na pamet o osobi koju ste sanjali. Da li je to film? Ako jeste da li su naslov ili priča ti koji su relevantni za vaš trenutni život. Pratite temu tog filma i naćićete nešto sa čim ćete moći da se identifikujete. Ili ste naprosto razmišljali o seksi Bredu pa vam je dospeo čak i u snove.

SREĆI NEĆE BITI KRAJA Ukoliko sanjate ove snove, desiće se VELIKE PROMENE u vašem životu! Budite strpljivi

Bred Pit
Foto: Profimedia.rs

Psiholozi ovu pojavu nazivaju “misteriozni ljubavni san”, i jedan je od najčešćih seksualnih snova. Mnogi od nas misle da ovaj san označava potragu za srodnom dušom koja negde postoji i čeka samo na nas. Ipak, moramo vas razočarati. Nepoznate osobe kojima često ne možemo videti lica u našim snovima nemaju tako veliki značaj kako mi želimo da verujemo. Misteriozni ljubavnici u snovima izražavaju naše oduševljenje sa kvalitetima koje imaju predstavnice lepšeg pola.

SVE IMA SVOJE ZNAČENJE! Evo šta znači ukoliko sanjate boje, jedna je posebno OPASNA!


Seks sa bivšim

Čak i mnogo godina nakon raskida, vaš bivši partner može da vam dođe u snove. Ali nemojte to da tumačite kao mogućnost da biste ponovo mogli biti zajedno. Iza ovakve vrste sna uglavnom stoji potreba da ponovo oživite svoj seksualni život. Sanjali ste intiman odnos sa bivšim koji vam je slomio srce? To bi mogao da bude znak da ste se emocionalno zaglavili i da ne možete da napravite korak napred. Ovi snovi su jasan signal da je niste preboleli u potpunosti i da tu priču niste ostavili iza sebe.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi