San, spavanje, košmari, noćna mora, sanovnik
Shutterstock, ilustracija
snovi, san, bolovi, žena

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Ako osoba ili stvar koja vas goni može biti identifikovana kao deo vas samih, san može da označava unutrašnji strah, kao što je na primer neskladan odnos ili problematično ponašanje.

PROČITAJTE I:

 

Žene ovakve snove sanjaju češće nego muškarci. Mnogi ovakvi snovi inspirisani su strahom od nasilja ili seksualnog napastvovanja.

Sanjati ovu vrstu sna znači da posedujete jako osećanje straha. Ako imate običaj da bežite od poteškoća u stvarnom životu i da izbegavate rešavanje problema, verovatno ćete sanjati ovakve snove.

Novac, devojka, briga, sreća, žena, računi

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Većina snova o gonjenju ima sličan scenario: najpre neko želi da vas napadne, onda vi pokušavate da mu pobegnete, ali vam nešto ne dozvoljava da to uradite - ili ne trčite dovoljno brzo, ili čak ne možete da se pomerite, ili ne nalazite sigurno mesto gde biste mogli da se sakrijete. Način vaše reakcije u ovakvim snovima može da vas poduči kako da se suočite sa strahovima u stvarnom životu.

PREPORUČUJEMO:

 

Ako vas u snu proganja vama poznata osoba ili nekoliko njih korisno je odrediti vrstu vašeg odnosa prema tim osobama ili njihove međusobne odnose. Da li osećate da ste im na neki način dužni, ili da ih ne volite? To mogu biti ljudi kojima ste finansijski ili emocionalno podređeni ili dužni, ili osobe sa kojima se takmičite na neki način. Recimo ako ste svesni da su neki vaši saradnici zavidni i žele da vas sustignu, piše sanovnik.rs.

Većina se nje plaši i na javi, a u kada je sanjamo, najavljuje veliku sreću i lepe vesti!

AUTOR: Horoskopzadanas.com/M.M. DATUM I VREME: 01.10.2019. 14:00 - 01.10.2019. 14:07 Uvrnuto zvuči, ali je tako. Foto: Shutterstock S obzirom da krv predstavlja simbol životne snage i energije, snovi o krvi ukazuju na veoma važne događaje koji slede u bliskoj budućnosti. Osim toga, krv može da simboliše i ljubav, strast i razočaranje.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!