Seks, strast, par, ljubav
Shutterstock, ilustracija
seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ne brinite se ništa! Svi imamo ovakve snove kojima podsvest pokušava nešto važno da nam poruči, a evo i šta.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Snovi o seksu mogu biti prijatni, ali su često i prava suprotnost. Nekad se probudimo i prosto nas bude sramota od sopstvenih snova. Ipak, ono što ustvari znače često nema nikakve veze sa seksualnošću.

Evo malog sanovnika najčešćih seksi tema koje ste sigurno i vi sanjali:

Seks na neobičnom mestu

Ako u snu vreme s partnerom provodite u potrazi za savršenim mestom gde biste se prepustili strastima, prema tumačenju stručnjaka za snove, takva vrsta vizije može označavati nedostatak intimnosti u vašoj vezi. Takođe, to može da simbolizuje da je vašim seksualnim životom zavladala monotonija. Ako se pritom osećate loše, moguće je da ste nesigurni u budućnost odnosa.

Seks s bivšim/om

Seks s neznancem

Ovakav san obično označava dosadu i želju za novim uzbuđenjima u životu. On može biti način na koji vam mozak govori da se više opustite, preuzmete rizik i postanete spontani - jer ne znate gde vas to može odvesti. Ako je takav san neprijatan, on može biti upozorenje da u stvarnom životu osećate pretnju od nekog. 

seks na javnom mestu plaža leto ljubav

Profimedia

Foto: Profimedia

Seks na javnom mestu

Seks u troje

Snovi u kojima istovremeno imate više seksualnih snova često ću manje "nevaljali" nego što biste na prvu loptu pomislili, kažu analitičari snova. Obično su simbolika želje za više potpore u životu, ali i narušenog samopouzdanja. Ako je u snu dominantna žena, tada je moguće da vam nedostaje nešto na emocionalnom polju života.

Homoseksualni snovi

Prevareni ste

Koliko god san da vas partner vara može biti loše iskustvo, on vrlo retko ima to isto značenje u stvarnom životu. Analitičari snova objašnjavaju kako on predstavljaju strah od emocionalnog napuštanja - toga da će se partner odljubiti od nas ili zaključiti da ipak ne želi tu vezu. 

Seks

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ne vidite lice partneru

Ako je u snovima lice vašeg ljubavnika ili ljubavnice mutno ili pak potpuno prikriveno, taj san uopšte ne mora biti povezan sa seksualnom stranom vaše osobnosti, objašnjavaju stručnjaci. Tako često znači potrebu za time da otkrijete svetu svoje potencijale ili skrivene talente.

Sa slavnom ličnosti

Očigledan razlog zbog kojeg sanjate seks s nekom slavnom zvezdom je to da vam se on ili ona fizički sviđa ili pak predstavlja ideal koji tražite u partneru. Osim toga, takvi snovi mogu predstavljati vašu želju da vas drugi ljudi više cene, uočavaju vaš trud ili jedinstvenost.