San, spavanje, košmari, noćna mora, sanovnik
Shutterstock
San, spavanje, košmari, noćna mora, sanovnik

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Postoje snovi koji nam, verujete, mogu ukazati na neke probleme u našem životu kojih možda nismo ni svesni i zbog toga ih ne bismo smeli ignorisati.

PROČITAJTE VIŠE:

 

 

1. Kutije

Prikrivanje, tajne i razočaranje

Pogledate li u snu u kutiju i ona je prazna, to može značiti da ste zbog nečega razočarani.

2. Padanje

Nedostatak kontrole, opasnost i anksioznost

Vrlo uobičajen san u kojem osoba oseća kao da pada. Može vas upozoravati na to da vam nešto u vašem životu izmiče kontroli. Možda se bojite neuspeha ili vam neki nepromišljeni životni postupci "stižu na naplatu".

3. Mačke

Ženstvenost, duhovnost i moć

Sanjate li mačke to može značiti da biste trebali više da se povežete sa svojom ženstvenošću. To možete ostvariti čvršćim vezama sa svojim prijateljicama. Pojave li vam se mačke u snu one mogu značiti i da biste trebali poraditi na svom samopouzdanju.

Košmar

Shutterstock

Foto: Shutterstock

4. Mravi

Potpora, naporan rad i razdražljivost

San o mravima ili nekim drugim kukcima može značiti da vas nešto u vašoj svakodnevici "svrbi", odnosno muči ili smeta. Kroz taj san podsvest vam govori da se suočite s tim problemima umesto da ih puštate da se gomilaju.

Mravi su takođe pokazatelj vašeg uverenja da zajednički rad daje najbolje rezultate jer su mravi poznati po tome da sve rade u grupama. Ovaj san takođe znači da cenite vaš odnos s prijateljima i porodicom.

5. Kosa

Seksualnost, status i sloboda

Ako sanjate baš dugu kosu, to znači da žudite za slobodom. Možda je vreme da se rešite nekih stvari koje vas bespotrebno sputavaju i koče.

6. Voda

Ambicija, rizik i fluidnost

San o vodi ukazuje na to da ste ili osoba koja voli rizikovati ili biste voleli da više rizikujete u životu. Imate velike ciljeve i vaša podsvest govori vam da ne odustajete od njih. Možda se bojite da rizikujete ali san o vodi govori vam da ste verojatno spremni učiniti neku promenu u svom životu, odnosno – rizikovati.

San, spavanje, košmari, noćna mora, sanovnik

Shutterstock

Foto: Shutterstock

7. Put

Sudbina, putovanje i jednostavnost

Sanjate li samo jedan put to vam podsvest govori da pojednostavite stvari. Pokušajte iz svog života izbaciti dramu koja vam komplikuje svakodnevicu. Umesto toga, fokusirajte se na jedan, sopstveni put i sopstveno životno putovanje koje vas može odvesti na neko posebno i predivno mesto.

Nemojte se bojati da se uputite na to putovanje imajući na umu da se na kraju sve završi dobro.

8. Blato

Nepokretnost, rast i nemir

Sanjate li blato to može značiti da ste u životu "zapeli u blatu" odnosno da se morate skloniti od nekih negativnih stvari koje vas sprečavaju da budete srećni. Blato može značiti i da osećate nemir i da postoje nerazrešene stvari u vašem životu.

Blato takođe simbolizuje rast i ponovno rođenje pa san o blatu shvatite i kao podsetnik da uvek možete početi ispočetka, bez obzira o kom aspektu vašeg života, kojim niste zadovoljni, se radilo.

9. Zelena boja

Ljubav, isceljenje i strast

San o zelenoj boji takođe upućuje na to da prolazite kroz proces emocionalnog zaceljivanja. Takve stvari traju, a porodica i prijatelji vam mogu pomoći da brže ozdravite.

10. Goli u javnosti

Osuđivanje, ranjivost i prihvatanje

Krajnji cilj uvek je da prihvatimo sami sebe takvima kakvi jesmo. Vaša podsvest želi da budete ponosni na sebe. Sanjate li da ste goli u javnosti, to znači da je krajnje vreme da osobi u ogledalu počnete govoriti "volim te".