Ptica, jato, nebo, sloboda, priroda
Shutterstock, ilustracija
Ptica, jato, nebo, sloboda, priroda

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ako u snu vidite jato ptica, to implicira da biste trebali da požurite sa poslom. Moguće je da se vaše školovanje odužilo i da poprilično kaskate za vašom generacijom. Dešavaće vam se da, sa jedne strane, posumnjate u ispravnost odluke koju ste doneli, dok će vam sa druge, biti krivo da trud koji ste uložili tek tako propadne. Međutim, ubrzo ćete shvatiti da je krajnje vreme da se uozbiljite i da privedete kraju ono što ste započeli. Želećete brak i porodicu za koju će vam trebati posao i finansijska sredstva kako biste je izdržavali.

PROČITAJTE I:

 

Drugo značenje je da ćete otputovati sa društvom. Vi volite da ste okruženi ljudima i nije vam bitan izbor destinacije, već dobar provod. Verovatno ćete otići na izlet ili na odmor sa starim prijateljima sa kojima se ne viđate često.

Jato ptica i zalazak Sunca

EPA/ABIR SULTAN

Foto: EPA/ABIR SULTAN

Provešćete lepe trenutke prisećajući se zanimljivih dešavanja iz mladosti i stvarajući nove anegdote koje ćete tek prepričavati. Dobro će vam doći predah od svakodnevnih obaveza, a uz to, pričaćete sa ljudima koji mnogo znaju i čije mišljenje veoma cenite.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli jato ptica, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Ptica, jato, nebo, sloboda, priroda

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva kako da izračunate da li ćete biti bogati