DOŽIVEĆETE NEVIĐENU SRAMOTU! Nije ih prijatno videti NI NA JAVI NI U SNU, a evo kakvo značenje imaju snovi o MIŠEVIMA!

Pacov je glodar koji potiče iz Azije.

Miš
Foto: Shutterstock

Ako u snu vidite pacove, to upozorava da ćete doživeti sramotu. Moguće je da će vas neko uvrediti što će vas zateći nespremnog/u i ostaviti bez teksta. Nećete moći da verujete na šta su ljudi sve spremni kako bi sebe uzdigli i pitaćete se čime ste ovo zaslužili. Iako će vam biti teško, pokušaćete da se ponašate dostojanstveno i da ne odgovarate na provokacije.

 

Sanjati da jurite pacove

Ukoliko u snu jurite miševe, to implicira da ćete se sa nekim nadmudrivati. Verovatno na poslu ili kod kuće imate osobu koja voli da vas provocira i da se pravi pametna. Za svaki susret sa njim/njom posebno ćete se pripremati i smišljati kako biste mogli da mu/joj pokažete da ste, po svim parametrima, iznad njegovog/njenog nivoa.

ONA JE SAMO JEDNA I JEDINA Sanjali ste vašu POKOJNU MAJKU? Ovakvi snovi prave JAKE OŽILJKE i nikog ne ostavljaju RAVNODUŠNIM!

Ako je voda bila uzburkana, očekujte velike životne promene! Sva verovanja vezana za snove o JEZERU!

Jezero kao mirna i stajaća voda, na javi po pravilu simbolizuje neki mir, spokojstvo, sigurnost ili baš vrlo veliku staloženost i tajnovitost ili nedokučivost. Sa druge strane, poznate su brojne legende o „nemanima " koja žive u vodama jezera, te je na neki način jezerska voda i simbol opasnosti ili neizvesnosti, sumnji, strahova ili strepnji koje nagone ljude da sebe dublje preispitaju i da istraže svoju podsvest.

Sanjati da ubijate pacove

Kada u snu ubijate miševe, to znači da ćete stvari preuzeti u svoje ruke. Moguće je da ste dugo bili odsutni sa posla pa su kolege funkcionisale po principu: „kada mačke nema, miševi kolo vode“. Vratićete se na svoje mesto i ponovo uspostaviti pravila kojih su se ranije pridržavali.

DONOSE SAMO LEPE VESTI Ostavljaju jak utisak i najavljuju odlazak na PUT! Sva verovanja vezana za snove o JATU PTICA!

Sanjati da se plašite pacova

Ako se u snu plašite pacova, to ukazuje da energiju trošite na gluposti. Vi ste osoba koja veliku pažnju pridaje nevažnim stvarima dok za ono što je zaista bitno vam ne ostaje ni vremena, a ni strpljenja. Imate kratak fitilj i lako vas iznerviraju sitnice pa to neraspoloženje prenosite i na druge ljude.

 

Sanjati da gajite pacova

Kada u snu gajite pacova, to označava štetu. Može se desiti da će vas neko kome verujete izdati zbog čega ćete biti veoma razočarani. Svi će vas nervirati konstatacijom da su vam rekli da će se to desiti i da su vas upozorili što vama u datom trenutku ništa korisno neće doneti.

SAN KOJI UKAZUJE NA NAPREDAK I DOBITAK Ako sanjate KAFU U ZRNU, desiće vam se nešto prelepo što će vas OSTAVITI BEZ DAHA!

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, jurili, ubili, uplašili se ili gajili pacova, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Beli laboratosijski miš Miševi Pacovi Pacov
 Foto: Shutterstock

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva kako da izračunate da li ćete biti bogati

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi