San, snovi
shutterstock
San, snovi

shutterstock

Foto: shutterstock

Snovi o nepoznatoj osobi su dosta česti, a značenje ovih snova zavisi od situacije u kojoj ste sanjali nepoznatu osobu. Zato je važno da se prisetite što više elemenata koje ste videli u snu, kako biste mogli svoj san da protumačite na pravi način.

U nastavku ćete videti neke od snova o nepoznatoj osobi i reći ćemo vam kako se ti snovi tumače. 

Sanjati da vidite nepoznatu osobu:

Ako ste sanjali kako vidite nepoznatu osobu, taj san nema dobru simboliku. Pred vama je mnogo briga i problema koji vas očekuju u budućem periodu. Pre svega, može se desiti da imate neke probleme sa članovima porodice kada je u pitanju porodično nasledstvo. Doći će do konflikata i vi ćete možda čak poželeti da se odreknete onoga što vam pripada, kako biste izbegli dalju svađu.

Hvatač snova, snovi, kuća, dom

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Sanjati da vam nepoznata osoba nešto kaže:

Ukoliko sanjate nepoznatu osobu da vam nešto kaže, onda to može biti neka veoma važna poruka pa
je ne treba ignorisati. Pokušajte da se setite šta vam je nepoznata osoba u snu rekla jer to mogu biti važne reči koje se tiču vaše budućnosti.

Sanjati da pričate sa nepoznatom osobom:

Ako sanjate kako pričate sa nepoznatom osobom, taj san znači da ste vi jako nepoverljivi prema ljudima u
vašoj okolini. Vi smatrate da mnogi hoće da vas prevare i da vam učine zlo, tako da retko kome verujete.

Sanjati svađu sa nepoznatom osobom:

Ukoliko ste sanjali svađu sa nepoznatom osobom, onda taj san simboliše vaš strah od usamljenosti. Takođe, vi ste verovatno jako stidljiva osoba i niste sigurni u sebe. Vi nemate dovoljno hrabrosti da pred drugima javno iskažete svoje mišljenje i da nešto uradite.

San, snovi

shutterstock

Foto: shutterstock

Sanjati da bežite od nepoznate osobe:

Ako sanjate da bežite od neke nepoznate osobe, onda je to znak da vas muči krivica u vezi sa nečim i da vas grize savest. Verovatno ste se ogrešili o neku osobu koja to nije zaslužila, a vi ste to tek kasno shvatili.

Sanjati da vam je nepoznata osoba u kući:

Ako sanjate kako se neka nepoznata osoba nalazi u vašoj kući, to je onda znak da ste vi jako nesigurna osoba. Vas muče mnogi strahovi, brige i problemi i nedostaje vam mir. Vi ste mnogo preopterećeni i uvek se za nešto brinete, čak i kada nema razloga za to.

Sanjati da nepoznata osoba izgleda privlačno:

Ako ste sanjali kako neka nepoznata osoba izgleda jako privlačno, to je onda znak da ćete u predstojećem periodu primiti neke lepe vesti koji će vas jako obradovati.

Spavanje, san, snovi

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija