Mačka mačke kućni ljubimac
Shutterstock
Mačka mačke kućni ljubimac

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Videti mačku u snu

Ako u snu vidite mačku, to ukazuje da ćete imati bespotrebne troškove. Moguće je da nećete biti realni u vezi vaše finansijske situacije i da ćete kupovati stvari koje vam, u ovom trenutku, predstavljaju luksuz. Nećete voditi računa o novcu kojim raspolažete pa se može desiti da ćete sredinom meseca ostati bez dinara.

PROČITAJTE I:

 

Sanjati da tučete mačku

Sanjati da tučete ili ubijate mačku implicira da ćete imati jednog neprijatelja manje. Verovatno ćete izbaciti iz igre osobu koja vam se zamerila na poslovnom ili privatnom planu pokušavajući da prisvoji nešto što je vaše. Pokušaćete lepim rečima da mu/joj skrenete pažnju da odustane, ali kada ne može milom, moći će silom.

Sanjati crnu mačku
Kada u snu vidite crnu mačku, to znači da nemate razloga za brigu. Vi ste sujeverna osoba koja izbegava da sedi na ivici stola, da okreće hleb naopako, i sl. zbog čega umišljate da će vam se nešto loše dogoditi ako postupite suprotno. Dešava vam se da i druge opterećujete potencijalnim opasnostima koje mogu da im se dogode i da često proveravate gde su i šta rade.

Sanjati šarenu mačku

Osoba koja ima neiskrene namere će se sama razotkriti, a od vas će zavisiti da li ćete joj dozvoliti da vam naškodi.

Mačka čovek kućni ljubimac

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Sanjati belu mačku

Ako u snu vidite belu mačku, to je upozorenje da se čuvate laskavaca. Verovatno i u vašem okruženju postoje ljudi kojima je lakše da svima povlađuju i da govore ono što drugi žele da čuju. Na taj način se nikome ne zameraju, ali nanose štetu onima koji ih slušaju jer postaju subjektivni i osetljivi na kritike.

Sanjati žutu mačku

San o žutoj mački označava ljubomoru drage vam osobe. Ljubomora može biti i prijateljska i ljubavna.

Čuti mjaukanje mačke u snu

Ukoliko u snu čujete mačku da mjauče, to upozorava na neprijatne događaje. Može se desiti da ćete imati sukob sa osobom koja će vaš prljav veš želeti da iznese u javnost. Staviće vas u nezgodnu situaciju i tražiće nešto što niste u stanju da ispunite u zamenu za ćutanje i pretvaranje da se nikada niste upoznali.

Sanjati mačka (mužjaka mačke) u snu

Previše ste sebični. Trebalo bi malo da obratite pažnju na najbliže osobe i uradite nešto lepo za njih.

PREPORUČUJEMO:

 

 

Sanjati mačku i mačiće

Sanjati mačku sa mačićima označava bedu, napast. Moguće je da ćete u vaš dom primiti osobe koje imaju novčanih poteškoća u želji da im pomognete. Međutim, situacija će se otrgnuti kontroli pa ćete morati da zaboravite na vašu privatnost, mir i vreme za odmor. Dogovor koji ste napravili neće biti ispoštovan pa će kod vas ostati mnogo duže nego što ste predvideli.

Sanjati da vas je maca ogrebala

Sanjati da vas je mačka ogrebla označava da ćete se neprijatno iznenaditi. Može se desiti da će osoba koja je uvek prema vama bila ljubazna i srdačna, pokazati drugo lice i napasti vas bez jasnih razloga. Zatražićete mu/joj objašnjenje za takav postupak i smatraćete da ničim niste zaslužili tretman koji ste dobili. Mogu iskrsnuti porodični problemi kao što je npr. podela imovine gde će svako insistirati na rešavanju situacije u njegovu korist.

Mačka

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Sanjati da jedete mačje meso

Kada u snu jedete mačje meso, to označava brakolomstvo ili da imate problema u braku ili vezi.. Moguće je da vi ili partner/ka nećete biti zadovoljni atmosferom koja vlada u vašem braku zbog čega će se umešati i treća osoba. Primetićete da se nešto čudno dešava, ali za očuvanje porodice, trebaće vam mnogo truda i želje da prevaziđete nesuglasice.

Sanjati da mazite macu

Ukoliko u snu milujete mačku, to implicira da vam se dobrota vraća nezahvalnošću. Verovatno ste nekome izašli u susret jer ste, sa jedne strane, velikodušni, a sa druge ste očekivali pomoć oko nečega što vam je potrebno. Međutim, vi ćete ispasti negativac u celoj priči zbog čega ćete sami uzeti stvari u ruke i raskrstiti sa onima koji vam ne odgovaraju.

Sanjati mrtvu mačku

Ako sanjate mrtvu mačku u snu, to može biti pokazatelj opasnosti. Moraćete pažljivo da prelazite ulicu. Imaćete problema ako u toku vožnje budete razgovarali telefonom ili slušali muziku.

Sanjati samo male mačiće bez mačke

Čućete vest koju ćete teško prihvatiti. Iako iskrsnu neprilike i iskušenja, pomoći će vam pozitivan stav i pobednički mentalitet koji je vaš zaštitni znak.

Hraniti mačku u snu

Ako hranite mačku u snu to upozorava da vas očekuju nepredviđeni troškovi koje nećete moći da izbegnete. Iako ćete zbog toga imati manje novca, velika je uteha što će vaš obraz ostati čist i neukaljan.

Videti više mački u snu

U vašem okruženju verovatno postoje osobe koje na sve vaše poteze reaguju sa odobravanjem. Iako vam prijaju njihovi komplimenti, osetićete potrebu da čujete iskreno mišljenje od nekoga ko vam sigurno želi dobro.

Sanjati sijamsku mačku

Jedna osoba vas posebno poštuje, ne uzimajte je zdravo za gotovo.

Sanjati persijsku mačku

Jedna osoba se poprilično oslanja na vas i sigurnost koju toj osobi ulevate joj mnogo znači.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste skoro videli, milovali, tukli ili čuli mačku, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Pas i mačka, kućni ljubimci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!