Sat, rođenje, beba
Shutterstock, ilustracija
Sat, rođenje, beba

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Sanjati svoje novorođenče tj. svoju bebu

Ako u snu vidite svoje novorođenče, to ukazuje da ćete više vremena posvetiti sebi. Moguće je da ste rešili da reorganizujete vaš život i da se vratite davno zaboravljenim ciljevima. Trudićete se da ponovo spoznate stvari koje su vam pričinjavale zadovoljstvo i da obnovite kontakt sa ljudima koje ste, nepravedno, zapostavili.

PROČITAJTE I:

 

Sanjati tuđe novorođenče

Ukoliko u snu vidite tuđe novorođenče, to znači da vas očekuje sreća u kući. Verovatno ćete shvatiti da su članovi vaše porodice jedini koji će vam se naći i u dobru i u zlu zbog čega ćete se potruditi da prema njima budete bolji nego pre. Samo malo tolerancije biće dovoljno da u vašem domu zavlada mir i spokoj.

Majka, beba, porodilja, porodilište

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Sanjati da čuvate bebu

To znači da ste svesni kompromisa koje ste napravili. Moguće je da niste zadovoljni uslovima koji su vam postavljeni na emotivnom i poslovnom planu. Nećete biti sigurni da li ste spremni da žrtvujete slobodno vreme kako biste napredovali na poslu, i da li ćete žrtvovati vašu slobodu da biste ostali sa partnerom. Morate rasčistiti sa sobom šta je to što bi vas učinilo srećnom i zadovoljnom osobom. Moguće je da ste pod pritiskom partnera i okoline da imate decu, pa vas to muči i u snu. Svesni ste da je imati dete ozbiljan korak na koji se odlučujete za ceo život i da je najbolje imati ga kada oba roditelja to podjednako žele.

Sanjati da ste izgubili novorođenče

Kada u snu izgubite bebu, to implicira da se plašite odgovornosti. Vi ste osoba koja ima mnogo želja, ali čim dođete na korak od njihovog ostvarenja, povučete se i odustanete. Nekako uvek uspete da ubedite sebe da nešto ne možete i slušate samo one ljude koji to potvrđuju.

Trudnoća, beba, trudna žena, par, deca, uktrazvuk

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Sanjati da beba plače

Ako u snu novorođenče plače, to implicira da ćete biti prepušteni sebi. Može se desiti da ćete se naći u situaciji koja će biti nova i neizvesna pa ćete morati sami da se izborite. Ljudi kojima je stalo do vas se neće mešati puštajući vas da se osamostalite i upustite u borbu zvanu život, ili se neće mešati zbog nekih svojih unutrašnjih razdora. U bilo kojem slučaju ne bi trebalo da im zamerite njihovu neaktivnost i letargičnost.

Sanjati da ste dobili bebu

Kada u snu dobijete bebu, to je pokazatelj da biste trebali da unesete malo živosti u vašu svakodnevnicu. Rutina je zavladala vašim životom i to vas čini nezadovoljnim. Bolje biste se osećali kad biste počeli da trenirate neki sport ili da se bavite hobijem u kome uživate. Čak iako ste stariji, nikad nije kasno da naučite strani jezik ili borilačke veštine.

PREPORUČUJEMO:

 

Sanjati mrtvu bebu

Ako sanjate mrtvorođenu bebu, to može značiti da ste zabrinuti sa razlogom, ali da ćete naći izlaz iz te situacije. Od vas najviše zavisi kako ćete gledati na životne probleme. Ako samo budete pričali koliko je vaša situacija beznadežna, takva će zaista i postati. Družićete se sa ljudima koji na vas utiču pozitivno. Kada promenite ugao gledanja na probleme, shvatićete da oni i nisu toliko strašni koliko se vama činilo.

Sanjati kako hranite bebu

To znači da čekate da se reši nesporazum u koji ste umešani. Moguće je da su vaši prijatelji ili partner čuli neistine o vama od zlonamernih ljudi. Pokušaćete da rešite te nesuglasice razgovorom uz napomenu da sledeći put paze u šta i kome veruju.

Noa Tindl, beba sa herpesom

Profimedia

 Foto: Profimedia

Ako sanjate neobičnu bebu

Ono što ste dugo priželjkivali, konačno će se ostvariti. Mnogo ste radili na sebi i zaslužili ste da počnu da vam se dešavaju lepe stvari.

Ako sanjate da presvlačite bebu

Previše obaveza je na vama, a porodica to ne primećuje. Dok se na zauzmete za sebe, neće ni primećivati. Ipak postoji mogućnost da vas zauzimanje za sebe dovede do konfliktne situacije sa bližnjima i da vas neće razumeti. Treba da odaberete pravi trenutak za tako nešto.

Sanjati da kupate bebu

Dobro zdravlje, sreća i dug život.

Sanjati da neko drugi čuva vašu bebu

Ukoliko u snu vidite nekoga ko čuva vašu bebu to znači da ste zabrinuti za dragu osobu. Moguće je da se plašite da vam on/ona nešto taji. Ovakav san najčešće sanjaju majke odrasle dece koje su jako vezane za njih. Statistika pokazuje da je reč o majkama koje su posebno privržene sinovima.

Sanjati kako neko drugi hrani bebu

Ukoliko sanjate da neko drugi hrani bebu to simbolizuje sumnju da ste nešto uradili pogrešno. Verovatno su vam se desile neke situacije nakon kojih su prijatelji ili kolege počeli da vas gledaju drugačije. Pomislićete da ste ih svojim ponašanjem uvredili, ali ćete s vremenom uvideti da su samo počeli više da vas poštuju.

beba, sat, dete

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Sanjati da neko drugi presvlači bebu

Ukoliko u snu vidite da neko presvlači bebu to znači da će vam se desiti velika i značajna promena u životu. Kada konačno donesete odluku da sebe stavite na prvo mesto i drugi će početi da se prilagođavaju novonastaloj situaciji. Možda će vam prijatelji zamerati jer nemate dovoljno vremena za njih, ali će s vremenom shvatiti da vam je važno da ponekad ispunite i vlastite želje.

Sanjati da neko drugi kupa bebu

Kada sanjate da neko drugi kupa bebu to znači da ćete konačno upoznati nekoga na koga ćete moći da računate kada vam zatreba pomoć. Do sada ste većinu obaveza preuzimali na sebe, zato što ste smatrali da ćete to uraditi najbolje ili zato što je takvo mišljenje vladalo među vašim ukućanima ili kolegama na poslu. Ipak, stvari će se promeniti nabolje jer će se u vašem životu pojaviti neko ko će biti spreman da od vas „nasledi“ deo odgovornosti ili posla. To će vam doneti više slobodnog vremena, a time će i vaš život da dobije sasvim novi smisao.

 

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli vaše ili tuđe novorođenče, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija bebe

Beba je bespomoćno dete koje još ne hoda i ne govori. Novorođenče je beba koja je mlađa od mesec dana.

Istraživanje pokazalo, evo zašto ogladnimo posle SNA!

AUTOR: Menshealth/M.M. DATUM I VREME: 05.08.2019. 14:00 Gladan kao vuk! A spava mi se... Foto: Shutterstock, ilustracija Novo istraživanje Univerziteta "Brajam Jang" otkriva da je vaš centar za nagradu u mozgu manje osetljiv na hranu u večernjim satima, pa su vam potrebne visokokalorične namirnice u toku noći kako biste zadovoljili glad.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!