Novac Evro
Shutterstock
Novac Evro

Shutterstock

Novac Evro, Foto: Shutterstock

Snovi su, generalno gledajući, preslikana stvarnost i stvarni događaji, ali simboli u snovima i te kako mogu da utiču na naš život. Ukoliko se pitate kada ćete dobiti neki novac, proverite da li ste sanjali jedan od ovih simbola i znaćete šta vas očekuje u bliskoj budućnosti.

Advokat

PROČITAJTE JOŠ:

Aerodrom

Sanjati aerodrom znači da vas očekuje finansijski uspeh ili rešenje nekog finansijskog problema.

Akvarijum

Sanjati prazan akvarijum znači da ćete se osloboditi nekih obaveza i briga, a sanjati ribice u akvarijumu znači da ćete imati brige i neprijatnosti.

Anđeo

PROČITAJTE JOŠ:

Apoteka

Proći pored apoteke znači bolest, ali ona može značiti i poslovni uspeh. Ako ste u apoteci, to znači da vas očekuje neka vrsta duhovnog isceljenja, oslobođenja ili razrešenja nečega što vas muči.

Automobil

Ako u snu vozite automobil, to označava vašu ambiciju i vašu sposobnost da se krećete iz jedne faze života prema drugoj. Voziti auto simbolizuje da vi imate ili želite aktivnu ulogu prema životu i ne želite da dopustite da on prolazi bez vaše kontrole.

Erbas A320 Putnikčki avion Poletanje sletanje aviona

Profimedia

 Foto: Profimedia

Avion

Ako gledate avion u snu, znači da ćete prevazići prepreke i dostići novi nivo i status. Ako avion poleti, onda to sugeriše da treba da krenete u akciju sa planom koji imate. Ako sanjate da letite avionom, to sugeriše da imate potpunu kontrolu nad vašim životom. Ako ste u snu propustili let, znači da se osećate bespomoćno i zarobljeno u nekoj situaciji.

Ambis

Kada u snu vidite ambis, to je znak da se nečega plašite. Moguće je da ste u teškoj situaciji koja vas je navela da se okrenete nekom poroku. Depresivni ste i više se ne nadate da će stvari krenuti nabolje. Kada u snu padate u ambis, to upozorava na bolest. Verovatno ne vodite računa o zdravlju i uvek imate preča posla od sporta. Ako sanjate da gurate nekoga u ambis, to označava veliku nevolju. Grize vas savest jer niste bili iskreni prema prijatelju.