KRIJU JAKU SIMBOLIKU Sanjali ste zamršenu dugu kosu? NAJEŽIĆETE SE kada otkrijete značenje sna!

Duga ili kratka, kovrdžava ili tanka...

KOSA,LOKNE, FRIZURA, DEVOJKA
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ako ste možda u skorije vreme šišali kosu ili ako ste pravili neku posebnu frizuru, moguće je da je to ostavilo utisak na vas i da će se reflektovati u vašemsnu. Ako je to slučaj i sa vama, onda nije potrebno da tražite simboliku vašeg sna o kosi. Međutim, snovi u kojima je kosa glavni motiv nekada mogu imati određenu simboliku i značenje.

SANOVNIK OTKRIVA Sanjali ste SVADBU ili veselje? Pretvarate se da ste srećni zbog nekoga, ali ste u sebi sasvim OČAJNI!

 

Prema većini tumačenja, kosa u snovima predstavlja probleme i brige koje možete očekivati u periodu koji dolazi. Osim toga, kosa u snovima se smatra simbolom ženstvenosti, odnosno muževnosti, kao i strasti, želje i čežnje. Međutim, važno je da pokušate da se prisetite što više stvari koje ste videli u snu jer jedino tako možete otkriti tačnu simboliku vašeg sna.

NE IGNORIŠITE UPOZORENJE! Sanjali ste zmiju? Ono što će vam se desiti je VEOMA OZBILJNO

Značenje sna će zavisiti od toga da li sanjate dugu ili kratku kosu, da li je kosa u vašem snu bila vaša ili tuđa, da li ste možda sanjali opalu ili veštačku kosu itd. Sve su ovo moguće situacije koje se mogu pojaviti u vašem snu i uticati na njegovo značenje. Sada ćete videti koji su to snovi o kosi i kakvu simboliku oni imaju. Kada pročitate ovaj tekst, sigurni smo da ćete moći mnogo jednostavnije i lakše da protumačite bilo kakav san u kojem se kosa pojavi kao dominantan motiv.

NIŠTA NIJE SLUČAJNO Sanjali ste SE*S SA ŠEFOM? Biće vam neprijatno kada vidite njegovo ZNAČENJE!

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati kosu?

Sanjati dugu kosu. Ako ste u snu videli dugu kosu, značenje sna zavisi od toga da li je duga kosa u snu bila vaša ili od neke druge osobe. Ukoliko ste vi u snu imali dugu kosu, to je onda znak da vas muče velike brige u realnom životu. Vi imate mnogo problema koji se uglavnom tiču vaše finansijske situacije. Osim toga, moguće je da vas muče razni ljubavni problemi. Ukoliko ste sanjali kako neka druga osoba ima dugu kosu, onda taj san opet ukazuje na brige i probleme, ali oni se ovoga puta odnose na osobu koju ste sanjali. Ako je u pitanju neka osoba koju poznajete na javi, onda je najverovatnije da brige i problemi očekuju baš tu osobu u budućem periodu.

SLUTI NA RADOST! Ako ste sanjali ŽENU U BELOM, očekujte VELIKU SREĆU!

Kosa, stil, frizura, šnala
Foto: Shutterstock, ilustracija

Sa druge strane, ako ste sanjali neku nepoznatu osobu sa dugom kosom, onda taj san nagoveštava da će neko u vašem okruženju imati probleme i brige, ali iz sna se ne može zaključiti tačno o kome se radi.

Sanjati kratku kosu. Značenje sna o kratkoj kosi

Ponovo zavisi od toga da li je kosa bila vaša ili tuđa. Ako ste sanjali kako vi imate kratku kosu, onda je to dobar znak. Ovaj san ima pozitivnu simboliku i ukazuje na to da ćete se vrlo brzo rešiti svih briga i problema koji su vas mučili već duže vreme. Za vas konačno dolazi bolje vreme kada će sve da krene uzlaznom putanjom u vašem životu. Brige i problemi će nestati, a vi ćete se osećati jako dobro.

Imaćete uspeha kako na emotivnom i poslovnom, tako i na svim drugim životnim poljima.

NE ZANEMARUJTE! Vaši snovi vas upozoravaju na bolest 10 godina pre nego što se pojave prvi simptomi!

Kosa, frizura, frizer, ombre, stil
Foto: Shutterstock, ilustracija

Isto tako, ako ste sanjali kako neka druga osoba ima kratku kosu, to je onda opet dobar znak. Ta osoba će uspeti da se reši svih briga i problema koji su joj predstavljali teret i konačno će početi da živi normalno. Za osobu koju ste sanjali dolazi period uspeha, sreće i dobrog zdravlja.

TO JE ZNAK! Budite se često oko 3 ili 4 sata ujutru?! Vi ste onda veoma posebna osoba, evo i zbog čega!

Sanjati zamršenu kovrdžavu kosu.

Ukoliko je kosa u vašem snu bila zamršena i kovrdžava, pa možemo reći i neuredna, onda taj san ukazuje na vašu emotivnu rastrojenost u sadašnjem trenutku. Vi se trenutno osećate jako izgubljeno i ne uspevate da
rešite nijedan problem koji vas muči. Takođe, imate teškoće sa donošenjem nekih važnih životnih odluka.

KRIJE SE JAKA PORUKA Sanjale ste se*s sa bivšim ili najboljom drugaricom?! Evo šta kakvo značenje imaju takvi snovi!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi