bol
Shutterstock
Spavanje umor snovi

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ovaj san se najčešće doživljava kao neprijatno iskustvo ili košmar. Ovakvo iskustvo u prvoj fazi sna veoma često prate i fizički simptomi, kao što su grčevi u mišićima. Pad je izraz nesigurnosti i gubitka kontrole u sopstvenom životu. Javlja se sa osećajem nesigurnosti.

PROČITAJTE I:

 

Ovakav san odraz je nezadovoljstva, izgubljenosti i pokušaja izbavljenja. U stvarnom životu pad bi mogao da bude veoma neprijatno iznenađenje. U snovima se najčešće pada niz stepenice, iz aviona, sa zgrade, planine, sa kreveta, i sl.

LETENJE, SAN, KNJIGA

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Pad u snu je metafora bazičnog straha koji se povezuje sa najbitnijim egzistencijalnim stvarima u životu. Uvek se u tumačenju javlja u negativnom kontekstu uz modifikaciju u zavisnosti od svih ostalih detalja vezanih za san.

Kada pad u snu dugo traje, onda se to može odnositi na jedan duži period stagnacije ili nazadovanja u životu koje se tiče gotovo svih najbitnijih životnih polja.

Pad bez povrede simbolično predstavlja poteškoće i nezavidne situacije u životu, ali kratkoročno, i uz prevazilaženje.

PREPORUČUJEMO:

 

Pad prilikom kojeg nastanu povrede predstavlja mogućnost štete i negativnog iskustva koje će se dogoditi u budućnosti.

Ako su u vaš san uključene i neke druge osobe, onda se to najčešće odnosi na međuljudske odnose u kojima će se neprijatelj koji se javi, pobediti.

 

Pad u vodu odnosi se na finansijsko posrtanje i stres, ali okolnosti, voda i ostali detalji sna, neophodni su za pravilnu interpretaciju i jasnije objašnjenje ovog materijalnog problema.

Kada je u pitanju pad sa zgrade, stepenica, kuće i slično, problemi su najčešće upravo finansijske prirode. Pad sa drveta, stene (ili nečeg drugog vezanog za prirodu), odnosi se na probleme emotivne prirode.

Međutim, ne mora padanje uvek da bude zloslutno. San u kome padnete, pa se podignete, predstavlja pobedu nad životnim problemima.

Evo šta znači kada sanjate onog u koga ste ZALJUBLJENI!

AUTOR: Ženskimagazin/M.M. DATUM I VREME: 13.08.2019. 10:49 U zavisnosti od vaših verovanja i toga da li ste sujeverni, snovi mogu da predstavljaju ili sve ili ništa Foto: Shutterstock, ilustracija Većina ljudi sanja sedam puta tokom noći, a da toga uopšte nisu svesni. U svakom slučaju, to ne umanjuje činjenicu koliko je to tačno.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati