SAN KOJI NAGOVEŠTAVA OTKRIĆE VELIKE ISTINE Ako se u snu magla diže, očekuje vas veliko razočarenje! Saznajte o čemu je reč!

Magla je kondenzovana vodena para u atmosferi čija je vidljivost manja od 1 km.

Magla
Foto: Profimedia

Ako u snu vidite gustu maglu, to implicira da će vas neko sabotirati. Moguće je da nećete uspeti da se izborite za sebe zbog čega ćete biti primorani da prihvatite ono što vam drugi nametnu. Imaćete osećaj kao da ne dolazite do izražaja i da se vaši predlozi u startu odbacuju bez ikakvog razmatranja i procenjivanja njihove vrednosti.

 

Sanjati retku maglu simbolizuje mali dobitak. Verovatno ćete početi neki posao sa nadom da ćete stvoriti imperiju koja će vam doneti milione. Međutim, vrlo brzo ćete se spustiti na zemlju i videti kako stvari zaista stoje. Počećete da vrednujete i najmanji uspeh i da mu se radujete jer je to jedini način da, makar delimično, ostvarite vaše snove.

SAN KOJI NAGOVEŠTAVA POTEŠKOĆE Ako ste sanjali da ZAVIJA, odmah posetite lekara! Sva narodna verovanja vezana za snove o PSIMA!

Kada se u vašem snu magla diže, to ukazuje da ćete saznati istinu. Može se desiti da ćete konačno postati svesni da vam nije prijatelj svako ko se tako predstavlja. Mnoge maske će pasti u trenucima koji će vam biti veoma teški, a uz vas će ostati samo oni najiskreniji čija se vernost ogleda u delima, a ne u rečima.

 

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli gustu, retku ili maglu kako se diže, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

NE IGNORIŠITE UPOZORENJE! Sanjali ste zmiju? Ono što će vam se desiti je VEOMA OZBILJNO

Magla
Foto: shutterstock

 

BONUS VIDEO:

Retrogradni Merkur donosi vrtoglave promene - do 1. avgusta nikako ne smete raditi OVE STVARI

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi