Cveće, par, poklon, sreća, ljubav, flert, muvanje
Shutterstock, ilustracija
Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert, brak, doručak, kafa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ako sanjate nešto od ovih pet stvari, to može da znači da ćete se uskoro zaljubiti u nekoga savršenog za vas:

PROČITAJTE I:

 

1. Lutku

Ako sanjate da nekome poklanjate lutku, to je najava skorog dolaska prave ljubavi u vaš život. Ali, ako se u snovima igrate s lutkom, to znači da bi se uskoro s nekim mogli posvađati, prenosi portal "Novi.ba".

Hrana, deca, pod

Shutterstock

Foto: Shutterstock

2. Golotinju

Ukoliko se u snovima skidate ili ste već sasvim goli, to otkriva da bi uskoro mogli nekoga da upoznate. To je neko ko će vam postati jako važan, pa čak i budući partner. Pogledajte OVDE kakavi snovi utiču na raspoloženje.

3. Posteljinu

Snovi o krevetu i posteljini pokazuju da ste spremni za novu romansu i da zapravo jedva čekate razvoj novih, ljubavnih emocija u vama. Posebno je za novu ljubav dobro sanjati belu posteljinu.

PREPORUČUJEMO:

 

4. Gustu šumu

Ako sanjate gustu šumu iz koje možete da pronađete izlaz, to je najava skorog dolaska srodne duše u vaš život. To otkriva da ste spremni za ozbiljnu vezu. Ako sanjate da ne možete da pronađete izlaz iz šume, tada još nije došlo pravo vreme da upoznate nekoga.

Planina Šuma Jesen

Shutterstock

Foto: Shutterstock

5. Semenke

Kada su semenke u pitanju, može se dogoditi da sanjate setvu ili žetvu. Sjetva je dobar znak za ljubav, dok žetva nije - tada morate da se riješite nekih loših osobina kako bi prava ljubav pronašla put do vas. Inače, semenke su simbol plodnosti.

Sanjali ste da ne možete da se pokrećete ili da izgovorite bilo šta? Evo šta to znači!

AUTOR: MetroPortal/M.M. DATUM I VREME: 11.08.2019. 10:00 Postoje razni snovi koje smatramo noćnim morama, ali oni su svi smešni naspram ovoga. Evo o čemu se radi Foto: Shutterstock Kad kažete - noćna mora, ljudi uglavnom pomisle na snove u kojima padaju s litice ili neko umire, ali takvi snovi uvek imaju kulminaciju posle koje sledi buđenje.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati