Baba Vanga
Profimedia
Baba Vanga

Profimedia

Foto: Profimedia

NIJE ISTINA! BABA VANGA će da vam objasni sad, da ovo ako sanjaš ne smeš da se praviš lud, nego je to nejverovatnije upozorenje!

Plus, ako naučite da čitate snove, možete malo i sebe da preispitate. Pitaš se kako? E moje dete… Tako što sve što nemaš hrabrost u javi da priznaš sebi, u snu samo od sebe ti dođe pred oči.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

ŠTA ONDA AKO SANJATE DA LETITE?

Ovo su česti snovi i govore o našem samopouzdanju. Ključni trenutak je kada se odlepiš od zemlje. Pošto ljudi ne lete, zato kada sanjamo da letimo, prepoznajemo sopstve moći, ili vam fali neka moć da uradite nešto.

 

HRANA

Kad sanjamo hranu, to govori o našim neispunjenim željama, a može da bude i da niste večerali. Ako posle gladi sanjate da žderete, to je pokušaj mozga da se odbrani od gladi. Kod nekih slučajeva može da otkrije podsvesnu želju za napretkom. Svaka hrana ima 100% svoje značenje, koje određuje uglavnom boja i oblik klope. Orah, na primer, predstavlja naše mentalne sposobnosti, rakija želju za cirkanjem, a lubenice paprike i mango obično znače požudu za onim stvarima. Ako se tu provuče i neka banana onda strašna pervrzija može da nastupi.

NEKO TE JURI

Ovo znači da si napeta uplašen, jer vam nešto ionako fali. Neko ili nešto preti da te nalupa i zato vataš tutanj. Kako i čime bežiš pokazuje dan umeš u pravom životu da se nosiš sa sranjima il ste nesposoban. Ako vas neko u snu juri, to može da bude i da oćeš da izbegneš sukob ili nekom duguješ pare.

Crna magija, vradžbine

Shutterstock

Foto: Shutterstock

MAGIJSKI ILI RELIGIJSKI PREDMETI

Naprimer krst, kolac, jednorog, ajkula, drakula, božanstvo… u snu znači da osećate prazninu, ili da ste alavi pa vam fali još. Ovaj predmet vam mozak servira kako bi vas podsetio da mora se potrudite još. Možda se neko ili nešto krije od tebe. Ti to u u snu osećaš i misliš da je Bog zna kako važno. A da li je tako, pokazaće e samo od sebe.

KAD STE GOLI U SNU BEZ ODELA

Ako sanjate da ste goli, to vala može svašta nešto da znači. Odeća uvek simboliše skrivanje nečega, jer je čovek jedna životnja koja se krije ispod odeće. Ako su svi oko vas obučeni, a vi goli, to je katastrofa i pokazuje da ste nešto nesposobni ili slabi, pa oćete od drugih da vam pomažu. Paz majke ti. Golotinja u snu znači i da kriješ nešto o sebi, kvarne misli, neki blam. A isto može da znači da nemate šta da krijete od drugih, i da se samo pravite važni.

Bliski susret: Svinja i ovca

Profimedia

Foto: Profimedia

STOKA I RAZNE ŽIVOTINJE

Kako koja životinja, ali u snu imaju specifično značenje. Uglavnom, životinja pokazuje ili deo vaše ličnosti, ili vaše strahove i tripove. Ako sanjate divlju živuljku, to ima veze sa neukroćenim podsvesnim budalaštinama vaše ličnosti. Ako je domaća životinja, onda je reč o vašoj ukrućenoj svesti, ili o nekoj posebnoj životinji koja ima posebno mesto u vašem životu. Ako baš volite životinje, eto vam ga na.

Mnoge stare babe kažu da životinja u snu predstavlja našeg duha zaštitnika – životinju na koju naša ličnost najviše liči. Ako ta životinja govori u snu, onda ste otišli u krivak i ne znam šta da vam kažem.

Živ ti ja!